Jennifer Hoffman stopt met Dokter Tinus

De cast van Dokter Tinus moet het voortaan zonder Jennifer Hoffman stellen. De actrice heeft besloten om na vijf jaar de rol van Lisa neer te leggen. En dat is best lastig voor de makers, aangezien Lisa de vrouw van Tinus is. 

 

Thom Hoffman, die de titelrol vertolkt, ziet zeker mogelijkheden. “Dokter Tinus is dapper en die gaat door. Hij moet zich herpakken en op zoek naar een nieuw leven”, vertelt hij in Shownieuws.

 

De schrijvers hebben bedacht dat het nieuws van de vrijgezelle Tinus als een lopend vuurtje door Woudrichem gaat. En het duurt niet lang voordat ze zich om hem verdringen. “We leren Dokter Tinus op een nieuwe manier kennen, als een soort vrijgezel. Hoe dat gaat eindigen? Dramatisch. Maar hij begint Lisa te vergeten en is langzaam maar zeker klaar voor een nieuwe kandidaat.”

Het is voor het eerst dat de Nederlandse makers afwijken van het Britse origineel, want daar is Doc Martin nog altijd vergezeld door Louisa Glasson, zoals de rol van Lisa daar heet.

 

Dokter Tinus keert in het najaar terug op SBS 6.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>