Irene Moors mag door met slaapshow Naar Bed Met Irene

Naar Bed Met Irene keert dit najaar terug op SBS 6. Dat verklapt Irene Moors op de rode loper bij de TV Beelden aan Shownieuws. “Ik weet niet of ik het wel of niet mag zeggen, maar nu heb ik het gezegd.” De programmamaakster is al aan het nadenken over welke gasten ze wil uitnodigen in haar slaapshow en wat voor verrassingen ze daar bij kan bedenken.
Naar Bed Met Irene is dit seizoen in de markt gezet op de late zaterdagavond van SBS 6. De kijkcijfers zijn nog niet om over naar huis te schrijven, ook blijkt het lastig om artiesten op dat tijdslot in een studio te krijgen. Daarom zijn de meeste afleveringen niet live uitgezonden, maar eerder op de dag opgenomen.

Op welke dag en in welke vorm Naar Bed Met Irene dit najaar is te zien, is niet bekend.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Irene Moors mag door met slaapshow Naar Bed Met Irene

  1. KAREL KREEFS

    Ze zet dapper door. Ja wat moet ze anders.

      /   Reply  / 
  2. Alexander Paan

    Dit programma is op haar lijf geschreven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>