SBS 6 komt met De Nationale Voetbalquiz

Het 60-jarig jubileum van de Eredivisie gaat niet onopgemerkt voorbij bij SBS 6. De zender komt eind mei met De Nationale Voetbalquiz, gepresenteerd door Jan-Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. Dertig voetbalkenners nemen het in dit duel op tegen 30 bekende voetballers. Wie denkt het meeste te weten over onze nationale sport?

De twee uur durende uitzending is zaterdag 27 mei te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>