SBS bestelt tweede reeks 5 Golden Rings

Goed nieuws voor Rik van de Westelaken: zijn commerciële presentatiedebuut krijgt een vervolg, want SBS 6 heeft een tweede seizoen van 5 Golden Rings besteld. In zijn persbericht rept de zender over prachtige resultaten in het Verenigd Koninkrijk, waardoor er vertrouwen is in de potentie van de spelshow. “Ook in Nederland ging de reeks succesvol van start met 640.000 kijkers en een marktaandeel van 9,8 procent voor SBS 6.”

Die score heeft Rik niet vast weten te houden op de donderdagavond van de zender. Daar staat tegenover dat hij moest groeien in zijn rol als quizmaster. In interviews heeft Rik laten weten dat John de Mol nauw betrokken is geweest bij de productie en de opnames, en hem uitvoerig van feedback heeft voorzien.

Overigens meldt de zender niet of het tweede seizoen 5 Golden Rings ook weer door Rik wordt gepresenteerd, noch wanneer exact de spelshow weer terugkeert.

Zie ook:
Quizmaster Rik van de Westelaken in de leer bij John de Mol
Rik van de Westelaken: Quiz 5 Golden Rings zit slim in elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>