Net 5 brengt tv-klassieker The Bachelor terug op tv

Opnieuw keert een tv-klassieker terug bij één van de SBS-zenders. Dit keer is het Net 5 dat de internationale hitformule The Bachelor nieuw leven inblaast. Momenteel werft de zender aantrekkelijke vrijgezelle mannen tussen de 30 en 42 jaar.

Het is zeker niet de eerste keer dat The Bachelor in productie gaat in de lage landen. Eerst gaat RTL 4 aan de slag met de formule, later neemt Net 5 dat over. Niet zelden is de hoofdprijs van de datingshow van onbesproken gedrag. Piloot Roderick blijkt na opnames een roemrucht verleden te hebben met drugs en Lars ziet al een paar uur na de finale in dat het ‘m niet gaat worden met de door hem gekozen vrouw.

Net 5 hoopt in het najaar een nieuw seizoen van The Bachelor uit te kunnen zenden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>