SBS 6 stopt met Celblok H

Celblok H verdwijnt van de buis. Na vier seizoenen vindt SBS 6 het mooi geweest, ook al gaat het Australische origineel Wentworth wel verder. De kijkcijfers van Celblok H lopen al een tijdje terug, het afgelopen seizoen scoort zo’n 500 tot 600 duizend kijkers per aflevering. De zender vindt dat niet genoeg, het is tijd voor wat nieuws. Cast en crew zijn deze week ingelicht. 

 

In de seizoensfinale is te zien hoe Suus, gespeeld door Isa Hoes, zich laat neersteken door de voormalige gevangenisdirecteur. Het lijkt erop dat de steekpartij haar dood wordt, al zal die vraag pas met zekerheid beantwoord worden in het vijfde seizoen. Liefhebbers van de thrillerserie zullen daarvoor naar Wentworth moeten gaan kijken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>