Afscheid van Stefano in GTST

Kijkers van Goede Tijden Slechte Tijden doen er verstandig aan vanavond een doos tissues klaar te zetten, want het wordt een emotionele uitzending. Stefano, het karakter gespeeld door Bas Muijs, verlaat na zes jaar de populaire serie.

Muijs zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, hij is later dit jaar te zien in een toneelstuk van Sjaak Bral.

Stefano vertrekt in de serie voor onbepaalde tijd naar New York. Daarmee lijkt een eventuele terugkeer niet uitgesloten. Fajah Lourens, die de rol van Yasmin vertolkte, wilde zichzelf voor een terugkeer behoeden. Yasmin, het liefje van Stefano, verdronk bij een auto-ongeluk.

En zo dunt de Sanders-telg aardig uit. Jammer hoor. Gelukkig is Dian weer terug in de serie om het vuur bij Ludo weer te doen oplaaien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>