Babette: “Linda Dekker wordt verschrikkelijk venijnig”

Nog deze maand maakt het karakter van Linda Dekker haar opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden. Babette van Veen gaat deze rol weer voor enige tijd vertolken. Linda is terug in de serie geschreven om bij haar ex-schoonmoeder Laura de druk op te voeren, want Laura heeft nog altijd niet verteld dat haar kind is omgewisseld bij de geboorte.

Babette van Veen was dinsdag te gast in Awick op At5 met Bruni Heincke en zegt: "Linda Dekker wordt verschrikkelijk venijnig. Waar normale mensen grenzen hebben, gaat Linda gewoon door.""Ze gaat soms zo ver, dat ik denk ‘oh mijn God’, want ik moet de dag
erna ook weer over straat. Ik maak het dan maar iets vetter zodat
mensen zien dat ik het niet meen", aldus Van Veen.

Van Veen krijgt het druk de komende tijd. Ze speelt namelijk ook in de musical De Kameleon Ontvoerd en op 10 november komt er een cd uit waarop ze liedjes zingt met een big band. Hier volgt ook een tournee van.

Babette zegt ook het idee te hebben dat er meer oude personages in GTST worden teruggeschreven. Ondanks geruchten keert Helen Helmink niet terug. "Nee, dat gerucht steekt elke keer weer de kop op. Ik zou wel willen, maar ik ben niet benaderd. En ik ga dat gerucht natuurlijk niet zelf initiëren", zegt Heincke, die 5,5 jaar de rol van Helen Helmink op zich nam.

Heincke wordt nog dagelijks als zodanig herkend. "Ik denk dat ik voor eeuwig vastzit aan het Helen Helmink-imago. Op straat wordt ik nageroepen, het liefst zelfs in een volle bus", zegt ze met een bedenkelijk gezicht.

Tja, dat Linda Dekker terugkomt, vind ik prima. Een beetje meer pit in de serie. Maar de dag dat Helen Helmink terugkeert, haak ik toch echt af met kijken. Wat was ik blij toen zij naar Canada emigreerde.

Zie ook:
- Vanavond siddert Meerdijk: de terugkeer van schurk Frits van Houten is een feit
- Gerucht terugkeer Helen Helmink steeds hardnekkiger
- Huh? Vermoorde Frits van Houten maakt rentree in GTST
- De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Meerdijk: ook Daantje Mus terug in GTST
- Ondertussen bij GTST: terugkeer moordenares Hannie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Babette: “Linda Dekker wordt verschrikkelijk venijnig”

  1. Marieke

    Je kunt beter geen slapende honden wakker maken en daarom de naam Helen Helmink beter zoveel mogelijk negeren. Ik was toen ook heel blij dat ze naar Canada emirgreerde, maar nu nog steeds vrees ik de dag dat er bij GTST opeens ‘verrassend’ bezoek uit Canada wordt aangekondigd. Niet meer noemen die naam. Vergeten, dat is het beste!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>