De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Meerdijk: ook Daantje Mus terug in GTST

Het houdt maar niet op. Na de terugkeer van Linda Dekker (Babette van Veen), Hannie van der Kroeft (Sophie Drossaers) en Frits van Houten (Casper van Bohemen) komt nu ook Daantje Mus, gespeeld door Liesbeth Kamerling, terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. In tegenstelling tot haar bovengenoemde collega’s, heeft Kamerling nog maar net het GTST-nest verlaten; in 2003 was ze voor het laatst te zien in de soapserie.
Kamerling verliet de serie om ander acteerwerk te doen. Kort daarna verhuisde ze naar Aruba om een restaurant te beginnen. Ze speelde nog wel in Stille Nacht en De Zusjes Kriegel. Eerder was ze al te zien in Phileine Zegt Sorry. Blijkbaar heeft ze haar draai op Aruba niet kunnen vinden, anders was ze niet zo snel teruggekeerd.

Persoonlijk vond ik het karakter van Daantje Mus nu niet bepaald om over naar huis te schrijven. Maar voor de verhaallijn rondom de haast incestueuze familie Alberts, is het natuurlijk wel weer aardig.

Overigens, de terugkeer van Frits van Houten, waar velen met spanning op wachten, is nabij. Volgende week vrijdag, 23 december, verschijnt de schurk van Meerdijk opnieuw. Kijken dus!

Zie ook:
- Vanavond siddert Meerdijk: de terugkeer van schurk Frits van Houten is een feit
- Huh? Vermoorde Frits van Houten maakt rentree in GTST
- Babette: "Linda Dekker wordt verschrikkelijk venijnig"
- Ondertussen bij GTST: terugkeer moordenares Hannie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Meerdijk: ook Daantje Mus terug in GTST

  1. Pludefax

    Nee he… daar zat ik nu net niet op te wachten! Was blij dat ik van haar af was…!

      /   Reply  / 
  2. !

    wie zit hier nou op te wachten! ZUCHT! k heb liever dat de andere kamerling terugkeert in gtst. :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>