Helen Wagner overleden vlak voor eind ATWT

In Nederland kijken dagelijks honderd duizenden mensen naar Helen Wagner, die de rol van Nancy Hughes in As the World Turns vervult. Ze is al sinds het begin van de soap in 1956 te zien. Sterker nog: ze opende de allereerste scene. Symbolisch of niet, nu het einde van As the World Turns is aangekondigd is ook het einde voor Wagner gekomen. Afgelopen zaterdag is de actrice op 91-jarige leeftijd overleden.

De laatste jaren had Wagner al een minder grote rol in verband met haar gezondheid. Zelf vond ze dat maar niets, het liefst bleef ze de zwaardere verhaallijnen op zich nemen.

Zie ook:
- CBS trekt stekker uit As the World Turns

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Helen Wagner overleden vlak voor eind ATWT

 1. marianne

  we zullen ze missen ze was een personage opzich de moeder van de serie het is al jammer genoeg dat de stekker uit de serie gaat.
  deze soap is zo als de wereld draait

    /   Reply  / 
 2. Jennifer

  Ik steun iedereen met het overlijden van Helen Wagner. Ze heeft een mooie tijd gehad , en krijgt nu een rustig plekje , het is moeilijk maar het leven gaat niet altijd over rozengeur en manenschijn. We zullen haar missen.

  Maar dat as the world gaat stoppen vind ik heeel jammer :S ik kijk er elke dag na , en als ik het gemist heb ofso dan kijk ik het gelijk op uitzending gemist :D maar dat het duurder word snap ik wel , maar kun je dan niet iets bedenken om het door te laten gaan ? geld vragen of sponseren want als het in 1x stopt zullen er heel veel mensen balen. Het is een serie waar je van kunt genieten en relaxen maargoed ik ga e rniet over
  ik kan alleen zeggen dat het kloten is dat het stopt :S

  Groetjes ..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>