Wie gaat er vanavond dood in GTST?

Goede Tijden Slechte Tijden kent een behoorlijke seizoensstart. Gisteren zaten er 1,6 miljoen kijkers voor de buis, meldt Stichting Kijkonderzoek, die allemaal wilden zien hoe het verder ging op de rampbruiloft. De familie Sanders stond gisteren centraal We weten inmiddels dat Lucas met succes is geopereerd maar door veel bloedverlies in coma is geraakt. Verder is Janine in het hoofd geraakt. De kogel heeft de hersens niet geraakt, maar zat vlakbij een slagader. De operatie is met succes afgerond maar de komende dagen zijn kritiek. Huishoudster Rosa Gonzalez onderging een leveroperatie. Vanavond laat GTST zien hoe het de anderen verging op de bruiloft. En wordt bekend welke inwoner de bruiloft niet overleeft.

De persdienst van RTL meldt: “Vanavond is te zien hoe de familie De Jong er aan toe is na de ramp. Hoewel Rikki er met een lichte verwonding vanaf komt, krijgt zij een schokkende mededeling die haar hele leven op haar kop zet. En het toch al verstoorde vertrouwen tussen haar vader Rik en Charlie zwaar op de proef stelt. En dat terwijl een ander familielid vecht voor zijn leven…

Laura maakt zich grote zorgen als Tineke, die eigenlijk Tanya is en als enige weet waar Jef is, ook zwaar gewond blijkt. Komt Tineke/Tanya op tijd bij om te vertellen wat er met Jef is gebeurd?

En toch nog plotseling overlijdt een geliefde inwoner van Meerdijk. Een dood met vergaande gevolgen, die de verhoudingen in het toch al door emoties en spanningen verscheurde stadje nog verder onder druk zetten…”

Ik blijf erbij: die inwoner is Rosa. Het is al hoogst uitzonderlijk dat de edelfigurant op een bruiloft aanwezig is en dan ook nog één van de gewonden? Waarom zou je als schrijvers dat doen als er verder niets aan de hand is? Precies, om reuring te veroorzaken. Door haar vermoedelijke dood komt er een bom onder de relatie van Lorena en Jack te liggen. Bovendien is er dan een nog meer dramatische reden om Wiet te veroordelen.

Bekijk de shortie voor vanavond (spoileralert!)

Zie ook:
- Galjaard: GTST profiteert mee van succes RTL 4
- Dus toch… Rosa Gonzalez sterft in GTST
- GTST pakt draad op na rampbruiloft met filmische aflevering
- Spoilers GTST: Janine, Danny en Rosa gewond na bruiloft?
- Castfoto seizoen 2011/12 GTST: Jef leeft, Wiet ontbreekt
- Wie is er zwanger in Goede Tijden Slechte Tijden?
- Cliffhanger GTST 2010/11: De potentiële slachtoffers

48 Reacties // Reageer

48 thoughts on “Wie gaat er vanavond dood in GTST?

 1. Willeke

  Rosa kan toch niet doodgaan want er stond in een spoiler van woensdsag of donderdag dat Jack heel wat uit te leggen heeft aan Lorena en Rosa.

  Heb het idee dat het om Tineke gaat.. Tja ze had natuurlijk wel een 2e naam zegmaar, maar ze heeft toch in de koning gesetaan, heeft catering verzorgd voor de bruiloft enzo..

    /   Reply  / 
  1. Rick Bosveld

   ik denk, en het zou slim zijn van de makers, om Tanya/Tineke dood te laten gaan voor de grote spanning die er bij komt kijken!

     /   Reply  / 
 2. M

  Er gaat vanavond nog niemand dood hoor. Heb net de aflevering gezien op RTL Lounge. Ik denk dat Rosa morgen of donderdag doodgaat. Voor donderdag is er namelijk deze spoiler: “Lorena is ontroostbaar”.

    /   Reply  / 
 3. Nathan

  Ik denk dat de makers juist ons willen laten denken dat het Rosa is, en dat ineens iemand anders dood gaat.

    /   Reply  / 
  1. Leander

   Ik denk juist dat ze iedereen probeerden te laten denken dat Janine het was, en dan nu ineens Rosa. Het is Rosa ook.

     /   Reply  / 
 4. Robin

  Toch wijzen de spoilers erop dat Rosa dood gaat.. Het wordt eigenlijk al soort van weg gegeven.

    /   Reply  / 
 5. John Doe

  Ik hoop iedereen want dan zijn we snel van deze kut soap af.

    /   Reply  / 
  1. Robin

   Je bent niet verplicht te kijken hoor, kijk dan niet! ;)

     /   Reply  / 
   1. John Doe

    Wie zegt er dat ik kijk Robot Robin?

      /   Reply  / 
 6. Willeke

  Ik denk dat Tineke/Tanya doodgaat en later deze week Rosa.

    /   Reply  / 
 7. Monique

  Aangezien het al duidelijk is dat Wiet de serie verlaat zou het kunnen zijn dat zij doodgaat, zelfmoord pleegt misschien?

    /   Reply  / 
  1. samantha

   dat is wel zo .. het klinkt opzich wel heel logies .. x

     /   Reply  / 
 8. Willeke

  Rosa gaat wel dood alleen later deze week. En heb het idee dat Tanya ook overlijd.. Of in coma raakt.

    /   Reply  / 
 9. dddddddd

  Wat John Doe zegt ;-)

    /   Reply  / 
 10. Maaike

  1.6 miljoen kijkers is meer dan fatsoenlijk, zeker omdat het ‘s avonds nu nog licht is. Het belooft een goed seizoen te worden.

    /   Reply  / 
 11. Michel

  @ John doe Hou dan gewoon je mond. Laat mensen die Gtst leuk vinden dat gewoon kijken.

    /   Reply  / 
 12. sanne

  ik denk ook da rosa dood gaat echt super jammer maar niet mijn favoriet, wel heel zielig voor lorena maar wrm staat er dan in de gids bij donderdag dat jack iets heeft uit te leggen aan lorena en haar moeder??

    /   Reply  / 
 13. Willeke

  Dr gaat ook niemand dood vnaaf. Later deze week wel.

    /   Reply  / 
 14. Kim

  ik denk ook dat tineke dood gaat! als ze opstaat ofzo uit haar bed! ze proberen het denk ik spannender te maken!

  maar ik hoorde ook van een vriendin die gelezen had dat Lucas/Ferry eruit ging.. en dat hij dood gaat….

    /   Reply  / 
  1. Peter

   Ferry zei gisteren in RTL boulevard dat ie verzekerd was van terugkomst en dat ie vanaf eind Oktober weer te zien is.. Dus dat is niet echt logisch… :P

     /   Reply  / 
 15. Melissa

  Wiet gaat zeker niet dood, ze blijft nog heel lang in gtst heeft ze verteld!

    /   Reply  / 
  1. Bernie

   Pip heeft allang bevestigd dat ze de serie gaat verlaten :)

     /   Reply  / 
   1. dfregfesfde

    wie is pip?

      /   Reply  / 
 16. Jesse Bus

  ik hoop dat Rosa dood gaat. Want dan komt natuurlijk Lorena’s broer Garmino naar Meerdijk, en hij kan de hoofdrol van Wiet dan overnemen.

    /   Reply  / 
 17. Willeke

  Ik denk dat ze dit jaar al uit gtst is want Pip had net voor de zomervakantie een afscheidsfeestje… En met GTST lopen ze 3 maanden voor volgens mij met scenes openemen.

    /   Reply  / 
 18. Levi

  Ik snap niet zo goed waarom ze ervoor gekozen hebben dat slowmotion te doen in het begin. Gewoon een echte goede chaos/paniek scene was beter gweest.
  Ik kan wel in elk geval zien dat het een echte soap is. De plaatselijke huisarts is namelijk ineens een arts in het ziekenhuis en beschikt over patiënteninformatie. Tuuurlijk.

    /   Reply  / 
  1. Bert

   Waarschijnlijk ben je niet echt bij. Aan het einde van het seizoen werd duidelijk dat Anton zijn huisartspraktijk sluit en dat hij een baan in het ziekenhuis kreeg. Het is dus wel duidelijk.
   En wat betreft de persoon die overlijdt, dat wordt woensdag duidelijk. Ik heb net de shortie gezien en daarin zie je dat Rosa overlijdt.

     /   Reply  / 
 19. d

  En toen stierf er niemand…

  Anton is geen huisarts meer maar werkt in het ziekenhuis sinds vlak voor de zomer

    /   Reply  / 
 20. Cory

  Ik had gehoopt Danny. Maar hij knapt al op. Maar misschien krijgt hij onverwachts nog een fatale bloeding. Ik hoop dat Janine blijft. Wat is Ludo zonder Janine.

    /   Reply  / 
 21. Liv

  nee rosa gaat dood, ik zag het in de shortie voor morgen.
  Haar hartslag stopt ineens.
  Van rosa was het wel het laatst van wie ik het gedacht had.

    /   Reply  / 
 22. Anoniem

  Rosa gaat dood (zie shortie). Was te verwachten ik dacht het eigenlijk gelijk na de cliffhanger al, omdat zij toen duidelijk in beeld was omdat dat ding op haar viel. Normaal is ze nooit zo vol in beeld, dus ik zag het eigenlijk wel een beetje aankomen… wel jammer ze speelde al meer dan 10jaar mee…

    /   Reply  / 
 23. Cory

  Ik heb het nieuwe huis (decor) van de familie Bouwhuijs nog niet gezien; niet dat ik me herinner.

    /   Reply  / 
 24. Axel

  Zo jammer dat Rosa eruit gaat, ze was nooit zo vaak in beeld, maar zij was gewoon een soort decorstuk eigenlijk, zij was het enige personage wat altijd, altijd aardig was, het enige goede karakter in gtst, echt heel jammer, ik had liever Danny druit gehad! Ik weet niet of Tanya doodgaat, ik denk dat ze verdwijnt, maar t zou me niks verbazen als ze doodgaat, omdat dan echt niemand weet wat er met jef gebeurd is (tijd rekken dus)

    /   Reply  / 
 25. vinn

  Rosa gaat idd dood! Wat erg! Zullen de schrijvers dit serieus bedacht hebben of wilde ze er zelf mee stoppen? Vind het echt heel jammer en zo sneu voor Lorena. Hopelijk komt dan wel haar (inmiddels half) broer naar Meerdijk. Want het is wel leuk als er familie van haar rondhuppelt. Mischien heeft ze ook nog wel een leuk nichtje van rond de 20. (zou mooi geppeeld kunnen worden door Gaby Blaaser)
  Als er dan toch iemand dood moest gaan zag ik liever Bing & Sjors zulke niets zeggende karakters,

    /   Reply  / 
  1. Jeroen

   Inderdaad Sjors en Bing hebben genoeg mee gemaakt.. Zij mogen de serie wel een tijdje verlaten. Wat kun je hun nou voor een verhalen lijn geven. Overleden vader, moord, brand, ontvoering, ruzie, verkrachting,2 keer een nieuwe zaak. Beetje klaar..

     /   Reply  / 
 26. Jeroen

  Rosa is wel de meest geliefde persoon uit GTST. Jammer dat deze edel figurant overlijd. Als GTST kijker vind ik haar erg leuk. Ik had gehoopt dat ze ooit een vaste rol zou krijgen. Zou dit het moment zijn dat Jef terug komt? Ik vindt de rest van de lijnen erg mager. Danny heeft bloed nodig, en hup Rik geeft het. Dit hadden we veel spannender kunnen brengen. En dan gooien ze tijdens de cliffhanger onthulling week nog een wending door Rikkie zwanger te laten zijn. Hier hadden ze een weekje mee moeten wachten..

    /   Reply  / 
 27. Mandy van Eijk

  Ik heb de shortie van vandaag al gezien en daar is te zien dat Rosa wel overlijk, en volgensmijn heeft Jack alles al gezegt tegen Lorena en Rosa.Ik woon in Oosterhout en Rosa ook ik weet ook precies het huis te wonen, kwam erachter met helloween toen ik met me neefjes ineens aan haar deur stond, in het echt heeft zei een bril, ik wil niet dat Tineke/Tanya dood gaat, want zei weet wat er met Jef is gebeurd.En Rikki is zwanger ff kijken wat charlie en rik er van vinden

    /   Reply  / 
 28. Robin

  Rosa (Elly de Graaf) verlaat inderdaad GTST!

    /   Reply  / 
 29. Stephanie

  Rosa overlijd inderdaad!
  Ferry gaat er tijdelijk uit ivm flexwet (contract)

    /   Reply  / 
 30. Willeke

  Jan gaat er ook 4 maanden uit. Mark trouwens ook.

    /   Reply  / 
 31. Mandy van Eijk

  Er gaan er ineens ook heel erg veel mensen eruit, heel erg jammer,
  Maar met de zwangerschap van Rikki is best spannend,,
  Ik hoop dat iedereen er weer snel terug in komt,,
  Ik hou van gtst en als Charlie stopt dan is gtst bijna niks meer.
  Want, zei maakt het soms wel erg spannend..

    /   Reply  / 
 32. LINA

  IS ROSSA IN ECHT OVERLEDEN NEEJ TOCH

    /   Reply  / 
  1. Nathan

   mens wordt wakker… Als ze in het echt overleden was dan had er wel gestaan: ”GTST huishoudster Elly de graaf overleden”.
   Dit is ROSA een karakter.

     /   Reply  / 
 33. Tim

  Wat doet iedereen nou zielig, houd je gewoon bezig met het echte leven en niet wie er *nep* dood gaat in een soap serie omg. Niet eens een goede soap..

    /   Reply  / 
 34. gauree

  wanneer word lucas nou wakker uit gtst.

    /   Reply  / 
 35. laura.

  haha oh die tim heeft wel gelijk. hahahahha

    /   Reply  / 
 36. gtst lovvvve

  charlie (lieke) / danny (jan) en nick (cristhope) gaat zowieso uit de serie. (volg rtl boulevard maar dan weet je dat) en dat programma is betrouwbaar !

  voor de rest vind ik het jammer dat gtst zo gaat veranderen
  ook doordat er nu 2 donkere meisjes bijkomen (zussen Aysen en Nuran Baydar) Aysen wordt een nieuwe collega van Jack op het politiebureau en Nuran komt te werken in Charlie’s (die overgekocht wordt door lorena).

  ———————————————————————

  het wordt een beetje het huis anubis..
  paar leuke seizoenen daarna wordt de cast veranderd en
  is er geen bal meer aan. hoop niet dat dit gebeurt bij gtst.
  zodra maxime eruit gaat STOP ik per direct met kijken naar de
  serie.

    /   Reply  / 
 37. jan

  wie gaat er nu allemaal uitde seri ik hoop niet lucas(ferry)

  lekker dingggg

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>