GTST: Veroorzaakt Aysen opnieuw fataal ongeluk?

Het zijn roerige tijden in Goede Tijden Slechte Tijden. Eerst de uitbraak van het Ebola-virus met drie dodelijke slachtoffers, vervolgens Danny de Jong die de val van een trap niet overleeft en nu politieagent Aysen die een fietser aanrijdt. Afgelopen vrijdag was te zien hoe ze onbewust onder invloed van ghb achter het stuur kroop. De cliffhanger toonde Aysen bewusteloos in haar airbag, voor haar auto een fietser. Een dodelijk slachtoffer of loopt het dit keer niet zo’n vaart?

Feit is dat Aysen een interessante rol heeft gekregen van de schrijvers. Het meisje met Turkse afkomst heeft een sterk gevoel voor eer, getuige het feit voor hoe ze voor zusje Nuran opkwam. Ze treiterde Danny net zo lang tot een conflict een fataal ongeluk tot gevolg had. Niet veel later kreeg ze het aan de stok met Lucas Sanders, die heel nerveus wordt van haar bijna-stalken. In een opwelling giet hij ghb in haar drankje om Aysen een lesje te leren. Niet wetende dat deze drug pas later in werking treedt, als Aysen Dansatoria al heeft verlaten.

Ik vraag me af hoe deze nieuwe hoofdrolspeler het langere tijd gaat redden in Meerdijk. In korte tijd weet ze de inwoners tegen zich in het harnas te jagen. Met het ongeluk bij Danny lijkt ze weg te komen, maar dit auto-ongeluk is toch wel heel lastig te verdoezelen. Goed, ze heeft de drugs niet bewust in genomen, maar is wel gaan rijden terwijl ze zich onwel voelde. Dat is onverantwoordelijk en kan schorsing of celstraf tot gevolg hebben. Zeker als de aangereden fietser dit ongeluk niet overleefd.

Overigens vermoed ik op basis van de preview naar maandag dat het Sjors betreft die is aangereden. Die suffe doos kunnen we missen als kiespijn in GTST, in die zin zou het ongeluk niet verkeerd uitkomen. Vanavond het vervolg van deze spannende cliffhanger!

Zie ook:
- Zusjes Nuran en Aysen Baydar duiken op in GTST
- GTST: Fataal soapeinde voor Danny de Jong?
- Nog meer kleur in GTST: Terence Schreurs nieuw castlid

29 Reacties // Reageer

29 thoughts on “GTST: Veroorzaakt Aysen opnieuw fataal ongeluk?

 1. Wp

  Sowieso dat het Sjors is, het was een vrouw die daar lag. En in de shots voor volgende week werd iets te vaak gemeld dat sjors thuis was.

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Het is ook inderdaad Sjors, maar fataal was het haar helaas niet.
  Ik zeg Mike, Stikken, mes

    /   Reply  / 
 3. Tess

  Ik vind Sjors nog wel leuk, heb liever dat Bing er een keer wordt uitgeschreven! Wat een irritant personage, sinds 2009 al ofzo, en Maxime zie ik ook heel graag verdwijnen.
  Sjors blijft er gewoon in!

    /   Reply  / 
 4. Joop

  Ik vind aysen een irritant personage.
  Kom op, het is een programma waar kinderen naar kijken, moeten die de heletijd geconfronteerd worden met een vrouwtje dat denkt dat ze alles maar kan en mag. Komt ze nog weg met de doodslag op Danny? En nu met deze aanrijding, lijkt me toch ook een soort doodslag. Gaan rijden als je je niet goed voelt.

    /   Reply  / 
 5. vinn

  @jkoop: wie zegt dat ze er mee weg komt?

    /   Reply  / 
 6. Hahaha

  GTST dat heb ik al lang niet meer gezien doet Arnie ook nog mee?

    /   Reply  / 
  1. sam

   beste reactie ever :P

     /   Reply  / 
 7. dom

  hoezo kunnen we haar missen? liever bing eruit. sjors is juist leuk.

    /   Reply  / 
 8. M

  Sjors wordt juist suf door Bing en het baby gezeik. In de tijd met Danny was ze namelijk wel erg leuk.

    /   Reply  / 
 9. Koehoen

  Sjors moet er echt wel inblijven. Beter gaat die verschrikkelijke Bing er snel uit.

    /   Reply  / 
 10. gtstfites

  Ik denk volgend seizoen dat Amy een vaste rol krijgt

    /   Reply  / 
 11. mini

  jaa,ik dacht dus ook al dat het sjors was die aangereden is.
  ik hoop zo dat die aysen eruit gaat.wat een misselijk ding.
  bing mag er van mij ook uit.sjors is opzich leuk maar wel een zeikerd.
  maxime vind ik ook niet veel aan.

    /   Reply  / 
 12. mini

  en bianca de heks.bah

    /   Reply  / 
 13. Juize

  Sjors wordt idd erg suf door Bing, dus ik snap nog steeds niet dat de schrijvers hem er niet een keer uit schrijven.. Kan hij meteen Aysen met zich meenemen de serie uit…

  Dan zijn er weer 2 plekken vrij, misschien weer eens “echte” jeugd, want je kan Nina, Sjoerd en Rikki ook al geen jeugd meer noemen. Of idd weer een echte opa/oma die voor wat sfeer kan gaan zorgen.

    /   Reply  / 
 14. C.W. Heuckeroth

  Dat kind van Rikki is 2 maanden en eet nu al zittend in een kinderstoel. Probeer dat zelf maar eens. Anyway, die afschuwelijke Nina moet er meteen uit. Hoe kan iemand met maar 2 gezichtsuitdrukkingen een langdurige rol in een soap hebben? Bovendien heeft ze nog geen tieten ook.

    /   Reply  / 
 15. mini

  ooh wat een vreselijk personage die aysen.wat ze nu weer met lucas doet ook.maar waarom laat lucas zich zo makkelijk in de boeien slaan?
  ik hoop dat er camera’s op straat hangen zdat ze zien wat aysen doet.
  en die bianca wat een stokert.gadver.ik kan me er pissig om maken ook al weet ik dat het allemaal nep is.
  en ik hoop echt dat janine anton betrapt.

    /   Reply  / 
 16. Joshua

  Ik ben geloof ik echt één van de weinige die Aysen echt een geweldig personage vind.

  1. Omdat ze turks is, want die lopen er in NL heel veel rond. Dus ook in Meerdijk.
  2. Omdat ze een echte bitch is. En die heeft GTST veel gekend. Martine Hafkamp, Dian Albers, Bowien Galemal. Maar de enige bitch die ik nog een beetje in dat rijtje kan vergelijken is Lorena. Alleen faalt Lorena nog voor ze het heeft uitgevoerd.
  3. Omdat ze in staat is tot extreme dingen. Dingen waar Ludo Sanders, Martine Hafkamp, Frits van Houten, Herman Hogendoorn, enz tot in staat waren. Alleen is Ludo momenteel een softie geworden.

  Nu lees ik hierboven mensen als argument gebruiken dat er kinderen naar kijken. Nou GTST heeft een kijkwijzer advies voor 12+. Dus dat mag niet als excuus worden gebruikt. Dan kun je ook zeggen van alle porno reclame van de TV want mijn kind kijkt stiekem ‘s nachts televisie. En alle bordelen op de wallen weg, want ik kan alleen daar woonruimte krijgen en ik wil me kind niet met hoeren confronteren.

    /   Reply  / 
  1. Wouter

   Helemaal met je eens! Ik vind Aysen ook een onwijs interessant personage. Mensen hier zijn gewoon ontzettend racistisch. Mike is in mijn ogen een veel slechter geschreven personage.

     /   Reply  / 
   1. Cindy

    Mee eens.
    Alle ophef over die bitch Aysen die weg moet.
    Terwijl er een hoop bitches zijn gekomen en gegaan.
    Het probleem van de kijkers is haar afkomst, en de jaloezie dat een turkse zo’n gewild baantje uit duizenden heeft gekregen.

      /   Reply  / 
 17. samantha

  pffff mensen het is een serie . Men vergeet dat het gewoon acteurs zijn. en dat zezo moeten spelen . elke serie zit wel een bitch . maar of het nou buitelanders zijn of nederlanders. ze hebben over alles wel een commetaar

    /   Reply  / 
 18. mini

  wat een onzin!wat een vreselijke onzin dat het om racisme gaat.
  Het is absoluut niet waar dat het om haar afkomst gaat.
  Ik vind het juist harstikke leuk dat er verschillende nationaliteiten in gtst spelen.Zo hoort het ook.
  Ik vind haar gewoon een irritant personage,of ze nu blank of donker is.
  En dan gaat het niet om haar zelf,maar om het personage wat zij SPEELT.
  Dat vind ik net zo goed van Maxime.Ook een bitch.
  En idd Lorena was ook zo iemand.En ook Martine Hafkamp.
  Mike,nog zo 1.En sorry hoor,maar die zijn allemaal NL!!
  En ieder mag toch zijn/haar mening geven OF NIET SOMS?!

    /   Reply  / 
 19. mini

  zusje Nuran is wel leuk trouwens.vind ik echt een lief personage.

    /   Reply  / 
 20. marja

  nuran vind ik een lief personage maar aysen vind ik vreselijk irritant
  haar hele uitstraling bevalt mij niet en dat heb ik ook met bing ben blij dat alle andere personages wel leuk zijn.

    /   Reply  / 
 21. Jordy

  Weet je wat ik pas écht geweldig vind? Toen Charlie Fisher, samen met haar moeder Barbars, dacht dat ze alles kon en mocht en ook serieus OVERAL mee weg kwam als slettebak zijnde (Ze trouwde met Rik, sliep met Danny maar ging de serie uit met Nick -> HELLO!), viel NIEMAND erover. Ze was manipulatief, ze was een kreng, ze was verwaand en verwend… Maar ze kreeg godverdomme een afscheidsaflevering. Een motherfucking AFSCHEIDSAFLEVERING! En Nick kwam daar bijna niet in voor, het was serieus ‘The best of Charlie’ die 25 minuten. Geen fucking TV-kijker die daarover viel. Nu brengen ze Charlie terug in een nieuwe vorm, nieuw gezicht met een bekend karakter… En dan is het ineens ‘De vrouw die denkt dat ze alles kan en mag’? Sodemieter toch op zeg xD

    /   Reply  / 
  1. Jordy

   *Barbara ;)

     /   Reply  / 
 22. Marit

  Laura, Nout en Sjors zijn de allerbeste spelers.En de moeder van Ed doet het ook super. Die zoon sjoerd wordt steeds geloofwaardiger in zijn spel. Laura staat met acteertalent op nummer EEN.Al jaren trouwens. Bing en die turkse meiden vind ik dramatisch.Evenals Lucas.

    /   Reply  / 
 23. mini

  Ojawel,Charlie is echt wel veel slechts over te vertellen hoor!
  Heb me tijden echt mateloos geirriteerd aan haar personage.
  Ik vind Bing ook irritant,maar met tijden ook weer leuk.
  Even als Lorena.Mijn favorieten zijn Noud,Laura&Janine.
  Maar ik vind Lucas ook wel echt super goed spelen.

    /   Reply  / 
 24. mini

  Oja en Nick niet te vergeten.Hoop dat hij terug komt.

    /   Reply  / 
 25. kittekatt

  sjors moet iets met mike krijgen en weer dat leuke personage van vroeger worden. bing moet gaan aankloten met aysen die zijn aan elkaar gewaagd dat is kicken om te zien. sjors en bing uit elkaar . nu sjors even uit de serie is wordt bing weer wat leuker. nuran moet beetje pittiger worden vind haar irritant personage. aysen moet lekker pittig blijven alleen iets minder gekke dingen doen. maxime moet ook weer een bitch worden en nina ludo en janine weer keihard terugpakken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>