GTST: Dood Danny de Jong wordt opgerakeld

Goede Tijden Slechte Tijden kent heel wat tikkende tijdbommetjes. Verhaallijnen die nu ogenschijnlijk stilliggen, maar die met het grootste gemak kunnen worden opgeblazen. Martine Hafkamp die haar terugkeer maakt in Meerdijk. Ludo die ontdekt dat Maxime inderdaad de opdrachtgever van Maarten blijkt, de man die zijn huwelijk met Janine de vernieling in hielp. Of dat uitkomt dat Aysen Baydar wel degelijk met de dood van Danny de Jong heeft te maken. Dat laatste lijkt nu uit te gaan komen.

In Meerdijk gaat een rechercheur aan de slag met oude zaken, waaronder de dood van Danny de Jong, toentertijd gespeeld door Jan Kooijman. Danny kwam om door een val van de trap. Velen denken dat het hier om een ongeluk gaat, maar de kijker heeft kunnen zien dat de val kwam na een verbale, intimiderende woordenwisseling met Aysen. Na de val zette ze een ongeluk in scène en vluchtte ze huize De Jong uit.

Als de waarheid nu uitkomt, gaat dat zeker gevolgen hebben. Aysen kan haar baan bij de politie waarschijnlijk wel vaarwel zeggen. En wat gebeurt er met het net verloofde koppeltje Nuran en Rik? Wil Rik wel verder met Nuran, die al die tijd heeft geweten dat er iets niet in de haak was?

Met nog zo’n twee maanden tot de zomerstop – en bijbehorende cliffhanger – lijken de schrijvers de eerste munitie te prepareren. Spannend!

Zie ook:
- Tijdelijke recast rol Sjors Langeveld in GTST
- GTST: Nieuwe liefde voor Lucas op komst
- GTST: Doorgeslagen Wiet terug in Meerdijk

50 Reacties // Reageer

50 thoughts on “GTST: Dood Danny de Jong wordt opgerakeld

 1. M

  @ Herman Wanneer maken Marcus en Kimberly Sanders hun opwachting in GTST?

    /   Reply  / 
  1. Jeroen

   Snap niet dat iedereen hier nog om vraagt.. Niemand heeft dit ooit bevestigd en daarnaast, iemand die de serie in komt (of opnieuw) wordt slechts enkele weken van tevoren bekend gemaakt, geen 10 maanden van tevoren. De verhalenlijnen worden enkele weken voor de opname gemaakt en niet maanden. Snap niet dat dit ooit de wereld is in gekomen..

     /   Reply  / 
    1. Martijnjdd

     Nou poehpoeh, dan heeft Herman het een keer niet bij het goede eind. Moet je dan iedere keer bij een GTST-item vragen wanneer Marcus terugkomt? Of zou je graag een paginagroot artikel willen met daarin uitgebreide excuses? Wie scoops heeft, zi er ook weleens naast. Geen probleem toch!

       /   Reply  / 
     1. Mark

      Ik heb er zelf geen probleem mee. Ik wilde alleen maar duidelijk maken dat Zappen/Herman het bericht naar buiten heeft gebracht. En doorgaans is hij altijd wel betrouwbaar. Dus ik snap die vragen wel. Voor de duidelijkheid (ik ben dus niet die M waar je als eerste op reageerde). Voor mij is het allang duidelijk dat het verhaal van Marcus niet klopt. Ik hoef er zelf daarom ook niet naar te vragen.

        /  
     2. Martijnjdd

      Het was ook de bedoeling om te reageren op M.

        /  
 2. Mark

  Wat me vooral opviel aan de promo is dat die Menno (rechercheur) er nogal nadrukkelijk in voor komt. Misschien is hij ook wel de nieuwe liefde van Lucas. Die komt namelijk ook deze week in beeld. Het is mogelijk dat Aysen de bak in gaat. Dan neemt die Menno min of meer de plek in van Aysen.

    /   Reply  / 
  1. Nina

   dream on Markie

     /   Reply  / 
 3. ppeter

  En de baby vsn rikki is van zoon laura!

    /   Reply  / 
 4. Karlijn

  Ik hoop al vanaf het begin dat Aysen GTST gaat verlaten. En als het nu uitkomt (ik neem aan van wel want ze heropenen geen zaak om vervolgesn op niks uit te komen), dan kan Aysen niet ‘waarschijnlijk haar baan gedag zeggen”, ik neem aan dat ze dan de gevangenis in gaat. Want anders wordt het wel érg ongeloofwaardig…

    /   Reply  / 
  1. vinn

   Ik vind Aysen steeds leuker worden sinds ze niet meer met Bing is, dit geld ook voor Sjors trouwens.
   Bing moet er gewoon echt uit!

     /   Reply  / 
   1. Karlijn

    Leuker? Hoe Aysen over Bings kanker praat kan ik echt niet tegen: ‘wie wil er nou een kind van een kankerpatiënt’ en dat soort dingen.
    Maxime daar in tegen vind ik nog wel een leuke bitch maar Aysen kan ik gewoon echt niet uitstaan…

      /   Reply  / 
    1. vinn

     Ik snap dat kanker een gevoelig onderwerp is, maar het is maar een soap en Aysen heeft natuurlijk wel een beetje gelijk in dit geval.
     Wie wil er nou na twee weken een kind van een kankerpatiënt.
     Het is natuurlijk overduidelijk dat Aysen een masker draagt en dat ze daarachter nog steeds van Bing houd en best onzeker is.
     Aysen is lekker hard en recht door zee. Zo iemand is wel goed voor de serie. Lorena is natuurlijk een lekkere over the top bitch en Maxime is geweldig met haar sluwe acties. Deze 3 bitches maken voor mij de serie ook grappig. Nina en Lucas kunnen er ook wat van.

     Sjors, Bianca, Bing en Mike (die gaat ook eruit als het goed is) mogen er van mij meteen uit. Het is jammer dat Yasmin, Isabella, Charlie er niet meer in zitten en ook niet meer terug zouden kunnen komen (charlie wel)

       /   Reply  / 
     1. Isaac

      Soms heb je zo’n dag dat het alleen om Bing, Aysen, Rikki en familie Bouwhuis draait. Op zo’n dag weet ik geen raad om weg te zappen haha.. Bing mag er van mij ook direct uit. Bah dat gezeur over die baby. kots kots

        /  
 5. gtstfites

  Ik heb de spoilers gezien het lijkt erop dat het à.’s vrijdag komt in deze spoilers hebben in iedegeval:
  - Bing
  - Nuran
  - Aysen
  - Lucas
  - Rik

  Te maken

  Ik denk ook:
  Maxime, Sjors, Rikki en Lorena

    /   Reply  / 
  1. Karlijn

   Bing, Lucas & Lorena werken soiso maar al te graag mee om Aysen de cel in te krijgen.
   Nuran zal het vast en zeker voor Aysen op blijven nemen, ook al komt ze achter de waarheid.
   En als Rik, Maxime, Sjors & Rikki achter de waarheid komen zullen ze ook wel meewerken om Aysen de cel in te krijgen.

     /   Reply  / 
 6. :)

  “Martine Hafkamp die haar terugkeer maakt in Meerdijk. Ludo die ontdekt dat Maxime inderdaad de opdrachtgever van Maarten blijkt, de man die zijn huwelijk met Janine de vernieling in hielp.”

  Wait what? Sorry hoor, maar dit is toch wel even de grootste onzin ooit. Lol.

  Al zou het wel awesome zijn als Martine terugkomt.

    /   Reply  / 
  1. Mark

   Beter lezen. Dit zijn MOGELIJKE verhaallijnen die kunnen ontstaan uit losse eindjes uit het verleden.

     /   Reply  / 
   1. :)

    Beter kijken, Maarten was NAMELIJK door Maxime ingehuurd.

      /   Reply  / 
    1. Mark

     Ja dus? Alsof ik dat niet weet.

     Gaat erom dat LUDO het niet weet. En dat dat een mogelijke verhaallijn voor de toekomst is.

       /   Reply  / 
     1. :)

      Dat is toch hartstikke onrealistisch?

      Ga alsjeblieft nooit bij de televisie werken. Jij zou echt met de domste verhaallijnen komen.

        /  
  2. Mark

   Sterk hoor. Jezelf in de knoop lullen en dan maar anderen beledigen. Voel je je nu stoer? Ja he?

   Ik ben toch niet degene die ermee gekomen is? Dat was Zappen. Maar dat Ludo erachter gaat komen wat Maxime heeft gedaan is echt een doodnormale verhaallijn hoor. Een soort van soapwet. Geheimen komen vroeger of laat altijd uit.

   Maar goed, je zal me nu wel weer dom gaan noemen. Ga vooral je gang. Zegt namelijk meer over jou dan over mij.

     /   Reply  / 
 7. gtstfites

  Weet iemand of Aysen GTST verlaat? Als ze inderdaad GTST verlaat hoop ik dat er is een broer van Lorena erin komt of dat Martine terugkeert. Dat laatste zal niet denk ik of een familielid van Nuran (haar moeder???)

    /   Reply  / 
  1. vinn

   Haar moeder zou wel leuk zijn! Vond haar erg geestig en ze was duidelijk geintreseerd in Jef dus zou dus dubbel winst zijn

     /   Reply  / 
 8. Anna

  Zou wel enigzins verrassend zijn als Aysen eruit wordt geschreven. Of het is haar eigen keuze. Heb weleens ergens gelezen namelijk dat ze erg veel dingen naast GTST doet (2 studies, sportinstructeur, toneel), dus misschien kan ze het niet meer combineren?

  Uitschrijven is ook een optie aangezien het personage Aysen niet bepaald populair is bij het merendeel van de kijkers.

  Maar als ze eruit gaat vraag ik me ook af wat er met Nuran gebeurd. Misschien wordt zij er ook uitgeschreven? Vind haar een leuke meid, maar ze voegt eigenlijk niets (meer) toe aan GTST. Verhaallijnen die je verwachtte dat ze zou krijgen heeft ze al gehad (hoofddoek, Bilal).
  Haar karakter is ook heel erg verandert. Eerst was ze dat stille, onzekere meisje en daar is nu bijna niets meer van over….

  Of Nuran blijft er wel in inderdaad en dat haar moeder een vaste rol krijgt. Zou leuk zijn :)

  En Louis Talpe gaat er tijdelijk uit in verband met een ander project en de flexwet. Dus die komt wel weer terug.

  Weet iemand wie er deze zomer allemaal met de flexwet te maken krijgen? Ik dacht zelf Robin, Guido, Marly en Everon, want ik denk dat Joep en Cynthia een vast contract hebben. Maar dit weet ik ook niet zeker…
  Anders wordt het namelijk wel erg veel eruit in een keer. Van Robin en Guido is het al zeker, de rest weet ik niet.

    /   Reply  / 
  1. :)

   Ik denk niet dat Joep en Cynthia een vast contract hebben, want Maxime is er ook al een aantal keer uit geweest wegens de Flexwet en zij is ook rond hun leeftijd.

     /   Reply  / 
   1. Karlijn

    Maxime is er een keer uitgeweest ja (vorig jaar), maar dat was omdat ze zelf even een pauze wilde, en meer met haar kinderen kon zijn.

      /   Reply  / 
    1. :)

     En toen met Amy? Toen is ze er ook een tijdje uit geweest en toen verscheen ze ineens weer bij het sterfbed van Isabella.

       /   Reply  / 
     1. Mark

      Klopt niet. Toen is ze er helemaal niet uit geweest.

        /  
 9. Joost

  Marjolein Keuning wordt als ‘BV’ ingehuurd door Endemol, en heeft zodoende een ander contract. Zij is er nooit uit geweest vanwege de flexwet.

  Dit kan ook bij Joep en Cynthia zo zijn!

    /   Reply  / 
  1. gtstfites

   BV? Wat is dat?

   Deze personen hebben een vast contract:
   - Jette van de Meij (Laura)
   - Bartho Braat (Jef)
   - Caroline de Bruijn (Janine)
   - Erik de Vogel (Ludo)
   - Ferri (Rik)
   - Inge Schrama (Sjors)
   - Marjolein Keuning (Maxime)

   Ik denk ook:
   - Joep Sertons (Anton Bouwhuis)
   - Cyntia Abma (Bianca Bouwhuis)

   Twijfels heb ik over:
   - Everon Jackson Hooi (Bing Mauricius) zit er sinds januari 2005 in
   - Marly van der Velden (Nina Sanders) zit er sinds juni 2005 in

     /   Reply  / 
 10. Mark

  Alle karakters die na Sjors geintroduceerd zijn krijgen te maken met de flexwet.

    /   Reply  / 
  1. Anna

   Weet je dat zeker?
   Lieke van Lexmond had ook een vast contract, dus misschien heeft nu iemand anders dat vaste contract gekregen (Marly of Everon)? Bovendien heeft Marjolein ook niet te maken met de flexwet en (ik denk) Joep en Cynthia ook niet.

   Maar dat is wat ik denk hoor, zou heel goed kunnen dat jij gelijk hebt ;)

     /   Reply  / 
 11. linda

  hallo

    /   Reply  / 
 12. linda

  gtst 01 oktober 1990
  internet 06 augustus 1991
  mobiel 10 november 1992
  internet in nederland 01 mei 1993
  eertse mobiel gesprek 01 juli 1991

    /   Reply  / 
 13. linda

  Geplaatst door linda op 26 april 2013 om 7:24
  gtst 01 oktober 1990
  internet 06 augustus 1991
  mobiel 10 november 1992
  internet in nederland 01 mei 1993
  eerste mobiel gesprek 01 juli 1991
  bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

    /   Reply  / 
 14. linda

  gtst 01 oktober 1990
  internet 06 augustus 1991
  mobiel 10 november 1992
  internet in nederland 01 mei 1993
  eertse mobiel gesprek 01 juli 1991
  hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    /   Reply  / 
 15. linda

  gtst 01 oktober 1990
  internet 06 augustus 1991
  mobiel 10 november 1992
  internet in nederland 01 mei 1993
  eerste mobiel gesprek 01 juli 1991
  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    /   Reply  / 
 16. linda

  linda 18 januari 1990
  ingrid 03 januari 1993
  vrouwenvleugel 02 januari 1993

    /   Reply  / 
 17. linda

  20 september 1991

    /   Reply  / 
 18. linda

  vrouwenvleugel 02 januari 1993
  ingrid 03 januari 1993
  internet 01 mei 1993

    /   Reply  / 
 19. linda

  gtst
  20 januari

    /   Reply  / 
 20. linda

  gtst
  21 januari

    /   Reply  / 
  1. Karlijn

   Kun je nou alsjeblieft eens ophouden met die berichten te plaatsen. ik dacht, ik wacht tot na het weekend, maar je blijft gewoon doorgaan. Dit is nogal irritant voor de meeste mensen, en zo is er ook niks meer aan om hier te komen.

     /   Reply  / 
 21. Marlou

  Linda wat is de bedoeling van het geen je schrijft.

    /   Reply  / 
 22. ann

  Wie was Danny ook alweer??

    /   Reply  / 
 23. linda

  gtst 01 oktober 1990
  internet 01 mei 1993
  mobiel 10 november 1992
  mobiel gespek 01 juli 1991

    /   Reply  / 
 24. linda

  vrouwenvleugel 02 januari 1993
  ingrid 03 januari 1993
  linda 18 januari 1990

    /   Reply  / 
 25. linda

  gtst 01 oktober 1990
  internet 01 mei 1993
  mobiel 10 november 1992
  mobiel gespek 01 juli 1991

    /   Reply  / 
 26. Joke

  Ik ben heel erg benieuwd naar de ontknopingen. Zou leuk zijn als Martine Hafkamp teug komt en Maxime eindelijk haar verdiende loon krijgt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>