Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

Goede Tijden Slechte Tijden gaat dit seizoen lekker lang door, maar op 5 juli is dan toch echt de grote zomercliff te zien. Aan alles is te merken dat de schrijvers toewerken naar een spannende aflevering, waarbij meerdere verhaallijnen een climax bereiken. De vete tussen Mike en Lorena bijvoorbeeld, het op knappen staande huwelijk van Noud en Nina, het web dat zich rondom Aysen sluit en natuurlijk het huwelijk van Rik en Nuran. Het lijkt er op dat het vrijgezellenfeest met parachutesprong wel eens niet zo feestelijk gaat verlopen als de Meerdijkers nu denken.

Het is Maxime die op het lumineuze idee is gekomen voor de parachutesprong. Alle gasten voor het huwelijk mogen deze sprong maken, daarna vieren de mannen en vrouwen afzonderlijk een eigen vrijgezellenfeestje. Een activiteit dus waarbij de helft van de cast zeker is betrokken. En een activiteit waarbij de kijker wel een zomer lang in spanning gehouden kan worden: wie heeft er een parachute gesaboteerd en wie valt er door een onverhoopte wissel onbedoeld te pletter?

De rol van Aysen Baydar lijkt langzaamaan uitgespeeld. Haar rol bij het fatale ongeluk van Danny de Jong kan elk moment naar boven komen. Verder chanteert ze Lucas Sanders, probeert ze een miskraam af te dwingen bij het ingehuurde vriendinnetje van Bing en ligt ze flink overhoop met haar zus Nuran. Haar positie in Meerdijk is zo ongeveer onhoudbaar geworden, de schrijvers moeten van goede huize komen om haar weer terug in de kern van de soap te krijgen. Misschien is haar rol dus uitgespeeld?

Wat lekker dramatisch zou zijn, is wanneer de parachute van Rik niet opent. Dat hij zich te pletter springt op zijn eigen bruiloft. Wel sneu voor Nuran, maar een mooie geste naar de kijkers. Zelden zo’n vlak en oninteressant karakter gezien als dat van Rik.

Maar goed, eerst maar eens afwachten of de parachutesprong inderdaad de zomercliff vormt. Afgaande op de royale aandacht in de huidige dialogen, moet die sprong wel voor tumult gaan zorgen in GTST. Spannend!

Zie ook:
- GTST: Nieuwe vlam Lucas Sanders was bijna Danny de Jong
- Dave Roelvink nieuw gezicht in GTST?
- Zwart/wit thema castfoto GTST seizoen 24
- GTST: Dood Danny de Jong wordt opgerakeld
- GTST Live deze zomer vanuit Meerdijk

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

 1. Nick

  Beste,

  U weet dat dit ‘persbericht’ pas per 24/06 online mag?

  Mvg,

  Nick

    /   Reply  / 
  1. gtstfites

   Dit is geen persbericht dit is wat Herman denkt.
   dus we horen 24 juni wat er gaat gebeuren en zien we de foto van de zomercliffhanger???

   Ik denk dat er meerdere personen naar beneden storten omdat iemand een aantal parachutes kapot maakt (Aysen of Mike???) Of Lorena die springt en het niet goed wordt na vergiftiging van Mike en valt naar beneden op een aantal anderen waardoor er meerdere slachttoffers vallen.

     /   Reply  / 
 2. Jeroen

  Zo.. Was de 1e reactie een cliffhanger of niet? Klopt dit, Herman. ;)

    /   Reply  / 
 3. gtstfites

  Ik heb iets gevonden het schijnt over de zomercliff te gaan:

  Als Sjors terug keert van haar pleegouders die ze een tijdje heeft bezocht vanwege het conflict met Mike wordt ze bestoken met anonieme telefoontjes en sms’jes die volgens haar afkomstig zijn van Mike.

    /   Reply  / 
 4. GtstForLife

  Ik vind GTST de laatste weken wel weer boeiend worden. Je kunt echt merken dat ze richten de cliff gaan.

  Wat ik in ieder geval denk is dat Aysen volgend seizoen niet meer te zien is in GTST. Met alles wat zij geflikt heeft kunnen ze haar toch niet vrij rond laten lopen?
  Maar wat ik me dan wel afvraag is wat er met Nuran gaat gebeuren. Dan heb je opnieuw een los karakter zonder familie. Misschien gaat zij er ook uit?

  Komend seizoen: Exit Aysen en Nuran en intrede Menno en Julia Loderus (moeder van Tim) in GTST??? Zal best wel eens kunnen.

    /   Reply  / 
  1. lol

   Sorry, maar Bing en Lorena hebben ook geen familie meer rondlopen.

     /   Reply  / 
 5. vinn

  Onboeiende karakters zijn voor mij juist Bing en Sjors, zullen beide aanwezig zijn op de bruilloft dus laat deze lekker ter pletter storten ipv Rik.

  Ik hoop zelf dat Aysen er in blijft, kan makkelijk gelijmd worden die band tussen haar en Nuran. Als ze uit haar zelf het vertelt aan Rik.

    /   Reply  / 
 6. Joop

  Ja iedereen kan aanvoelen dat er iets mis gaat tijdens dat parachutespringen. En volgens mij kun je zoiets nooit overleven, zelfs niet in een soap. Bovendien is Tim al ernstig ziek, en 2 mensen die op het randje van de dood balanceren is wel erg veel.

    /   Reply  / 
 7. Daniel

  valt mee, toen met het ebola-virus waren Jack, Noud, Edwin en Ron ernstig ziek en balanceerden op het randje van de dood

    /   Reply  / 
 8. Joop

  Ik heb er nog over nagedacht, wat als Nina het niet overleefd?

  Noud komt in problemen met Mike want Nola heeft nog alleen maar een vader.

  Janine is woest op Maxime dat zij dat bedacht heeft. En wat zullen Ludo en Lucas daarvan vinden?

  Kan interessant worden.

    /   Reply  / 
 9. Nina

  MIkey gaat er toch een tijdje eruit,, dussss

    /   Reply  / 
  1. Ikke

   Mike kan het niet zijn altans, hij gaat naar een musical
   Aysen gok ik kan wel

     /   Reply  / 
   1. gtstfites

    Dat zei een roddelblad ja misschien gaat hij eruit

      /   Reply  / 
 10. gtstforlife

  Nina gaat er toch nooit uit. Zij is (met name volgens de schrijvers) een van de meest bepalende karakters van gtst, dus het lijkt mij onwaarschijnlijk dat zij dood gaat.
  Ikzelf blijf erbij dat Aysen eruit gaat en misschien Nuran. Alhoewel het ook nog zou kunnen dat Tim eruit gaat. Maar denk niet dat ie dood gaat. Misschien gaat ie weer bij zn moeder wonen? Denk dat Rikki volgend seizoen weer terug komt bij Sjoerd.

  Leuk al dat speculeren ;-)

    /   Reply  / 
 11. Nina

  Tsjonge wat een speculaties allemaal, laten we maar gewoon gaan kijken, want de helft van de verhalen die ik hier lees kloppen niet, dat is wat jullie willen, wat ik wil is dat we gewoon gaan kijken.. BAM

    /   Reply  / 
 12. linda

  hallo

    /   Reply  / 
 13. Willeke

  Iets zegt mij dat Rikki idd terug naar Sjoerd gaat volgend seizoen. Sjoerd ziet nu zelf ook in dat hij moet afkicken.
  Ik heb Rikki en Tim nooit een leuk stel gevonden. Vond Rikki alleen maar arroganter worden. Ik vind Tim zelf wel gaan als personage, maar hij past gewoon niet bij Rikki..

    /   Reply  / 
 14. Kees

  ik heb het stukje nog eens goed bekeken, en ik zag dat het een blanke vrouw was. Meer weet ik niet, zelf denk ik dat het wiet is

    /   Reply  / 
 15. Mark

  Als de beelden van de acteurs zijn en geen stand ins dan is het nuran. Heb een perfect screenshot waar in je nuran duidelijk herkent. Een spitse kin en licht getint. Aydin zou ook kunnen evt.

  Als het stand ins waren kan het iedereen zijn. Iig geen mike of nous want er was geen baard te zien.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>