Eric Bouwman speelt oude vlam Lucas Sanders in GTST

Eric Bouwman keert terug in een soap. Na ONM is hij vanaf aankomende week te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Eric speelt Pelle Schuiten, de jongen die het hart van Lucas Sanders verovert en met hem Meerdijk verlaat. De verhaallijn betekent ook het soapeinde van Ferry Doedens, die voor de zomer is ontslagen bij GTST.

Eric laat weten op zijn site: “Al twee maanden netjes tegen iedereen mijn mond aan het houden, maar daar is het dan. Ik speel in GTST!” Pelle Schuiten weet het hart van Lucas te veroveren.

Het beroemde bankje waar Lucas en andere bewoners van het dorp heel veel herinneringen aan hebben, wordt door de gemeente weggehaald. Lucas schakelt de pers in en start een petitie. Tijdens een interview met de lokale tv doet Lucas zijn persoonlijke verhaal en haalt alle herinneringen op die aan het bankje kleven over zijn tijd met Edwin. Door zenuwen verzint hij er ook een verhaal bij over Pelle Schuiten, een oude liefde die hij zogenaamd uit het oog verloren is.

De tv-makers zijn zo onder de indruk van het verhaal van Lucas en zijn verloren liefde dat ze contact opnemen met de redactie van het programma ‘Oude Liefde Roest Niet’, dat wordt gepresenteerd door een wel heel bijzondere host. Het wordt hun missie om Pelle op te sporen, maar Pelle bestaat niet en lijkt onvindbaar. Maar dan ineens staat de tv-ploeg van het programma op de stoep bij Toko met een verrassing voor Lucas….

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eric Bouwman speelt oude vlam Lucas Sanders in GTST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>