Ondertussen bij GTST: Undercover-zoektocht naar Martine Hafkamp

Pip Pellens is weer in de studio’s van Goede Tijden Slechte Tijden, want haar karakter Pip Pellens duikt eerdaags op in de Meerdijk-app. En dat zou wel eens heel goed nieuws kunnen betekenen voor soapfans van het eerste uur. Want het verhaallijntje heeft alles te maken met de zoektocht naar Martine Hafkamp.

Pip heeft in februari afscheid genomen van de serie, waarbij de kijker kon kiezen uit drie mogelijke eindes. Die koos massaal voor een einde met soapbroer Mark van Eeuwen. In de serie was te zien hoe zijn alter ego Jack van Houten zijn zusje kwam ophalen, omdat hij hun moeder Martine Hafkamp mogelijk op het spoor was.

Vier maanden later krijgen we in de Meerdijk-app te zien wat die zoektocht oplevert. Het duo infiltreert in het bedrijf Mount Everest High Enterprises, waarvan vermoedt wordt dat Martine de directrice is. De uitkomst van de undercoveractie is dus deze zomer een verhaallijn in de app, waarbij onduidelijk is welke karakters er uiteindelijk ook echt terugkomen in de serie. Wie weet Martine zelf, Inge Ipenburg wel?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Ondertussen bij GTST: Undercover-zoektocht naar Martine Hafkamp

 1. Vinn

  Bij rtl boulevard lieten ze het lijken dat ze ook alle drie de serie weer in komen, Inge Ipenberg zegt in iedergeval zelf dat ze niet terug komt. Maybe dan een recast (tip; Loone van Rozendaal)

    /   Reply  / 
  1. Cees

   Dat is inderdaad een goeie tip !!

     /   Reply  / 
 2. tom

  Ik denk dat Martine niet terugkomt maar dat dit een inleidende verhaallijn wordt voor het (tijdelijke?) vertrek van Sjors aangezien Inge Schrama zwanger is.

    /   Reply  / 
 3. Mark

  Martine is alleen de moeder van sjors. Jij vertelt in je verhaal “hun moeder” ze hebben alledrie alleen de zelfde vader.

    /   Reply  / 
 4. july

  July leito koorneff 31615067971

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>