Inge Ipenburg ontkent terugkeer GTST

Inge Ipenburg maakt geen comeback in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice die tot twee maal toe gestalte gaf aan Martine Hafkamp ontkent in het AD terug te keren in de soap. Gisteren zond RTL een persbericht uit over een undercover-operatie van soapdochter Wiet, die in Rusland op zoek is naar haar moeder Martine.

Ook in RTL Boulevard is aandacht besteed aan de verhaallijn, waarbij Albert Verlinde aangeeft te verwachten dat Martine Hafkamp weer terugkeert. Inge in het AD vandaag: “Wat een gedoe weer dankzij Albert. Hoe vaak is dit al gesuggereerd de afgelopen 13 jaar. Pffff.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Inge Ipenburg ontkent terugkeer GTST

 1. Nathanael

  Voor je iets schrijft moet je wel weten dat Martine ALLEEN de moeder van Sjors is.

    /   Reply  / 
  1. Daniel

   De moeder van Jack is Trix Gerritse
   De moeder van Sjors is Martine Hafkamp
   De moeder van Wiet is Hannie van der Kroeft,

   wel hebben ze alle drie dezelfde vader, Frits van Houten

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>