Leuk! Ferry Doedens terug in Goede Tijden Slechte Tijden

Ferry Doedens heeft genoeg boete gedaan, nadat hij door Endemol op straat is gezet voor zijn drugsprobleem. Nadat hij eerder al zijn alter ego Lucas Sanders mocht spelen in Nieuwe Tijden, keert de acteur nu definitief terug in Goede Tijden Slechte Tijden. “Voor het einde van het jaar zit ik er weer in”, laat Ferry dolgelukkig weten in een videoboodschap.

De acteur is toentertijd ontslagen omdat hij vaak te laat op de set kwam, waardoor de hele productie ernstige vertraging opliep. Op een gegeven moment was de maat vol. Het duurde niet lang voordat zijn ontslag op straat lag, binnen enkele dagen biechtte Ferry een cokeverslaving op.

In de serie is Lucas Sanders met zijn grote liefde Pelle naar het buitenland vertrokken. Kijkers van Nieuwe Tijden weten inmiddels dat dit niet goed is afgelopen; opnieuw trof hij een man met losse handjes. Lucas duikt daarom onder in studentenstad Utrecht. En binnenkort keert hij dus terug in Meerdijk.

Leuk, want Lucas was een uniek karakter met humor en pit. En daar ontbreekt het de laatste tijd wat aan bij Goede Tijden.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Leuk! Ferry Doedens terug in Goede Tijden Slechte Tijden

  1. Vinn

    Dat losse handjes verhaal was verzonnen door Lucas, hij heeft HIV daarom is hij weg gegaan uit hawaii zonder Pelle iets te vertellen.

      /   Reply  / 
  2. Patty

    Dolblij dat die terug komt . super voor je Ferry

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>