Beau Schneider kondigt tijdelijke terugkeer GTST aan

Beau Schneider keert binnenkort terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn alter ego Tim Loderus is korte tijd weer in Meerdijk te zien. Tim was juist naar Afrika vertrokken om daar goed werk te verrichten, terwijl zijn kersverse vrouw Sjors Langeveld ongelukkig zat te zijn in Meerdijk. Die is op haar beurt weer in allerijl vertrokken omdat haar zusje haar nodig had (actrice Inge Schrama is met kraamverlof).

Op Instagram kondigt Beau aan dat hij tijdelijk weer te zien zal zijn. De opnames vinden al plaats, omdat hij werd gesignaleerd bij de studio’s moest hij wel naar buiten treden met zijn terugkeer.

Tim Loderus lijkt overigens niet de enige comeback in GTST te worden, want in de officiële app loopt Britt Scholte rond. En die zou dan weer gestalte gaan geven aan Kimberly Sanders, het nichtje van Ludo Sanders. En de dochter van Marcus Sanders. Wordt vervolgd!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beau Schneider kondigt tijdelijke terugkeer GTST aan

  1. Kevin

    Hugo Metsers alias Marcus komt ook terug, is te zien in nieuwe promo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>