Gastrol Anouk Smulders in Goede Tijden Slechte Tijden

Anouk Smulders is binnenkort als zichzelf te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Het oud-model komt kijken bij de modeshow van Nina Sanders, wier collectie ook echt komt te hangen in de winkels van WE. Soapfans die alvast vooruit hebben gekeken, melden dat Anouk erg complimenteus is. “Ik ben zwaar onder de indruk van wat je hier vanavond hebt gedaan. Mooie collectie. Spot on. I like your style. Je bent een groot talent, succes.”

Het optreden van Anouk is komende woensdag op RTL 4 te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>