GTST: Ex-man Linda Dekker komt naar Meerdijk

Zo vlak voor de gezellige decembermaand staat er onaangenaam bezoek te wachten in Meerdijk. Linda Dekker krijgt namelijk bezoek van haar ex-man Bill Norris, zo valt op te maken uit de gidsteksten voor Goede Tijden Slechte Tijden. Hij is de reden waarom Linda halsoverkop Canada heeft verlaten met haar gezin.

Het blijkt dat Linda en Anton Bouwhuis zich verloven, maar Bill ziet het absoluut niet zitten dat zijn ex-geliefde weer in de echt verbonden wordt. En dus probeert hij daar een stokje voor te steken. Bill is al volgende week maandag te zien in GTST. Bart Oomen gaat de rol van Bill Norris spelen.

Overigens zijn volgende week ook Marcus Sanders en zijn dochter Kimberly weer te zien in GTST. De broer van Ludo lijkt zich stevig te gaan bemoeien met de gang van zaken bij Sanders Inc. Mogelijk is Marcus de geheime opdrachtgever van Malena Blanco, de vrouw die zich momenteel zo opzichtig probeert binnen te wurmen in het gezin van Ludo.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GTST: Ex-man Linda Dekker komt naar Meerdijk

  1. Nathanael

    Ik kijk altijd vooruit, en uit de afleveringen blijkt dat Malena en Marcus elkaar niet kennen.

      /   Reply  / 
  2. Dennis Benjamin

    Wat luek voor Linda en Anton die zijn echt op elkaar verliefd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>