Talpa aast op Gullit

Mogelijk worden Ruud Gullit en Zeljko Petrovic herenigd bij Talpa. De zender wil beide heren graag als analist bij het voetbalprogramma Eredivisie: De Wedstrijden. Dat bericht het ANP.

De twee werkten afgelopen seizoen samen bij Feyenoord, maar haakten vanwege de slechte resultaten af. Eredivisie: De Wedstrijden is vanaf 13 augustus te zien op Talpa.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Talpa aast op Gullit

 1. dani

  top idee en erg slim ook van talpa! Top duo toch misschien slecht als trainer maar heeft cker wel inzicht in de voetbal zaken veel succes jullie 2!!

    /   Reply  / 
 2. elswittem

  Hoi iedereen, 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben een tijd geleden nog hier geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Ik dacht ik stel me even terug voor

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte zoon van 12 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt voor de moeite,

  Els Wittem

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>