Versatel met rug tegen de muur

De kritiek op kabelaar Versatel is niet mals. Het bedrijf kwam een tijdje terug in het nieuws omdat het slechts 20.000 van de beoogde 100.000 abonnees voor digitale televisie heeft geworven. Nu is gebleken dat slechts de helft van die abonnees op tijd zijn decoder heeft. Daarmee zijn duizenden liefhebbers die de livebeelden van de eredivisie wilden volgen, gedupeerd.

Versatel staat met de rug tegen de muur en kiest voor het enige alternatief: de beelden gratis via internet toegankelijk maken. Weliswaar in een stuk lagere kwaliteit, maar met een fatsoenlijke breedband internetverbinding is het te volgen.

Met zulke slechte reclame is het de vraag of Versatel voor het eind van het jaar alsnog 100.000 abonnees aan zich kan binden. Financieel gezien een minimum aantal om de investeringen terug te verdienen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>