Talpa verbant Aruba Voetvolley doordeweeks

Slechts drie dagen heeft het mogen duren: Aruba Voetvolley doordeweeks op televisie. Volgens Talpa voldeed het programma niet aan de verwachtingen. In het weekend wordt Aruba Voetvolley nog wel uitgezonden.

Tja, ik ben geen sportfanaat en heb zodoende ook geen idee of het leuk is om naar voetvolley te kijken, of dat het zo’n sport is die je beter zelf kunt beoefenen om er lol aan te beleven. Desalniettemin een rap besluit van de programmacommissie, dat wordt uitkijken geblazen voor de minder goed scorende programma’s!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Talpa verbant Aruba Voetvolley doordeweeks

 1. Elise

  Aruba beach footvolley 2005 vind ik helemaal gewelidg.. ik heb het vanaf het begin nog gevolgd en ik vind het echt heel erg jammer dat het er niet meer door de weeks op is..

    /   Reply  / 
 2. A.W.

  Ik vind Aruba Beachvoetvolley samen De Wedstrijden het beste programma bij Talpa. Waar komt dat belachelijke idee vandaan om dit te verbannen naar de late zaterdag- en zondagavond?? En ja, het moet zelfs wijken voor de herhaling van Lieve Lust, een serie die al helemaal nergens over gaat…. !! Wat mij betreft hoort Beachvoetvolley thuis op twee avonden door de weeks tussen, zeg 20:00 en 22:00.

    /   Reply  / 
 3. Marlon

  kome er nog fotos op van Pascal bosschaart..(L):$

    /   Reply  / 
 4. Herman

  Bij het volgende stukje over Aruba Beachvoetvolley zal ik een plaatje van Pascal plaatsen.

    /   Reply  / 
 5. wierts

  Het is echt jammer dat t er niet meer zoveel opkomt want als voetbalfan blijf je ervoor op.Hoop dat t er snel weer veel opkomt.groetjes Wierts

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>