Honkbal verstoort programmering vrijdagavond

De televisiegids is vanavond niet te vertrouwen. Buiten haar eigen schuld om, want verschillende omroepen hebben op het laatste moment besloten de programmering voor vanavond om te gooien.

Op Nederland 3 wordt vanaf 19.00 uur rechtstreeks honkbal uitgezonden omdat het nationale team het erg goed doet. Hierdoor is TV3 vanavond rond 20:00 uur te zien op Nederland 2, in plaats van Dierenziekenhuis Rotterdam. Vermist begint om 21.35 uur. Om 22:00 uur wordt de reguliere programmering van Nederland 3 voortgezet.

Op Talpa wordt de live-uitzending van Big Brother van donderdagavond uitgezonden om 21.30 uur. Deze kon gisteren door technische problemen slechts beperkt worden uitgezonden. Meneer De Huisvrouw vervalt hierdoor.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Honkbal verstoort programmering vrijdagavond

  1. Ayalon

    Nederland is opeens in rep en roer over honkbal, leuk spelletje, maar verder niets. Doet de NOS het toch goed, honkbal was niets en wordt nu toch iets..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>