Kijkcijferrecord Talpa door voetbal

Talpa heeft gisteren een persoonlijk kijkcijferrecord behaald met het WK-kwalificatieduel. Bijna vier miljoen mensen stemden op ‘de tiende zender’ af en zagen Oranje van Tsjechië winnen. Talpa behaalde een marktaandeel van 49,7 procent, wat inhoudt dat van alle mensen die op dat moment tv keken, de helft op Talpa had afgestemd.

RTL heeft wijselijk de finale van Dancing With The Stars een weekje uitgesteld. De compilatie-uitzending trok evengoed nog ruim een miljoen kijkers. Herman Finkers wist op Nederland 3 ook een miljoenenpubliek aan zich te binden.

Natuurlijk kan iedere zender miljoenen kijkers trekken met voetbal. Toch leuk om te weten dat mensen Talpa in elk geval weten te vinden.

Meer voetbal-nieuws op Voetbal.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>