Loting WK Voetbal live te volgen via NOS

Voor de voetbalfanaten is het een spannende dag. Aan het einde van de middag vindt de loting plaats voor het WK Voetbal. Dan is bekend welke andere landen deelnemen in de Nederlandse poule, waar Oranje groepshoofd van is. Jack van Gelder is voor de NOS in Zuid-Afrika waar de loting plaatsvindt – en volgend jaar ook het Wereldkampioenschap. Goede serivce van de NOS, al kunnen zij ook niet voorkomen dat het een akelig tijdstip betreft.

Om 17.51 uur begint de loting die tot het Acht Uur Journaal doorgaan. Net de periode dat veel Nederlanders op weg naar huis zijn, eten of de kinderen op bed leggen. Bij die eerste optie kun je natuurlijk nog de radio aanzetten, voor de overige is het toch echt een kwestie van bezigheden opschuiven.

Als je de loting natuurlijk echt wilt zien. Om 20.00 uur het NOS Journaal aanzetten zegt waarschijnlijk ook al genoeg.

Loting WK Voetbal, 17.51 uur, NOS (NL 1)

Zie ook:
- RTL met Oranje-special Ik Hou van Holland rond WK Voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>