Actie tegen Frank Snoeks: franksnoekshoujemuil.nl

Als iemand het moet ontgelden dit WK Voetbal, dan is het wel Frank Snoeks. Binnen de NOS-gelederen wordt hij beschouwd als de beste commentator die er is, Snoeks mag zondag zelfs de finale van commentaar voorzien. Maar een groot deel van het publiek denkt er anders over. Albert Verlinde en Johan Derksen haalden de afgelopen weken al flink uit naar Snoeks en nu is er ook de website franksnoekshoujemuil.nl opgericht. Hierin worden twitteraars opgeroepen te laten horen dat ze zich irriteren aan Snoeks.

Derksen zei vorige week over NOS-commentator Frank Snoeks: “Die Frank Snoeks heb ik niet op een één zinnige opmerking kunnen betrappen. Die stem doe me altijd een beetje denken aan Rintje Ritsma en plotseling is hij de beste voetbalcommentator. Ik vind dat hij je helemaal suflult, we zijn zelf niet gek, we zien het toch ook? Hij hoeft niet uit te leggen wat wij zien.”

Verlinde belichtte juist de negatieve inslag van het commentaar, iets waar veel kijkers zich ook aan storen. Ook enkele spelers zelf vinden dat vervelend; wint Nederland elke wedstrijd, wordt er geklaagd over matig spel.

Overigens zal vanavond Jeroen Grueter de wedstrijd Uruguay – Nederland van commentaar voorzien.

Zie ook:
- Dom commentaar NOS bij WK Voetbal. Eens of oneens?
- WK Voetbal zorgt voor Elfstedenkoorts bij NOS
- Uruguay – Nederland live bij de NOS; 11,5 miljoen kijkers?

66 Reacties // Reageer

66 thoughts on “Actie tegen Frank Snoeks: franksnoekshoujemuil.nl

 1. Tim20

  Ik vind Jeroen Grueter nog veel erger :(

    /   Reply  / 
  1. Suzan

   kan die stomme eikel van een snoeks gewoon niet eens zijn klep houden, hij lult zoveel en wat ie moet zien dat ziet ie niet. hij kan er werkelijk helemaal niks van, wat een domme ouwehoer!!

     /   Reply  / 
 2. Wouter

  Wat een gezeik. Je luistert zeker nooit naar voetbal bij RTL/SBS/EL. Dat is 100x vervelender commentaar. Die commentatoren kennen vaak niet eens de spelregels, en daarnaast laten ze altijd hun partijdigheid merken, wat vooral bij de eredivisie nogal irritant is.
  De commentatoren bij de NOS vind ik – met uitzondering van Arno Vermeulen – allemaal erg deskundig, en sommigen, zoals Snoeks en Ten Napel, hebben ook nog eens humor.

    /   Reply  / 
 3. Zo

  Ik ken die hele gozer niet…maar ik vind alle commentaar bij het voetbal overbodig. Behalve als je blind bent en niet zelf kunt zien wat er gebeurt…maar voor de lol doe ik mee aan de actie. Een beetje Frank Bashen.

    /   Reply  / 
 4. bob

  Misschien kunnen we Herman Kuiphof vragen,mensen zit toch niet zo te zeiken,zo slecht doet ie het ook weer niet,en anders het radiogeluid er bij aanzetten.

    /   Reply  / 
 5. Siebke de Horn

  Ik denk dat Albert Verlinde en Johan Derkesen zelf hun muil maar eens moeten houden, want erg veel zinnigs komt daar ook niet uit. Dus laten we iets opstarten van Verlindemuildichtenkapmetdiemusicalswantwiezitdaarnouoptewachten.nl en johankappuhmetdieonzinenwiebenjijdan.nl
  groetjes.

    /   Reply  / 
 6. SieB

  Ik denk dat Albert Verlinde en Johan Derksen zelf hun muil maar eens moeten houden, want erg veel zinnigs komt daar ook niet uit. Dus laten we iets opstarten van Verlindemuildichtenkapmetdiemusicalswantwiezitdaarnouoptewachten.nl en johankappuhmetdieonzinenwiebenjijdan.nl
  groetjes.

    /   Reply  / 
 7. John

  Gewoon TV-geluid uit en radio 1 aan.
  Jack van Gelder rules!

    /   Reply  / 
 8. Ger

  Ik hoop dat Frank Snoeks vlug opzout, met zijn onzinnig gezever, hij doet mij denken aan Evert ter Napel, dat was ook een zever zak. De beste sport verslagever was Rick de Sadele (Belg), jammer dat hij niet meer onder ons is.

    /   Reply  / 
 9. Peter

  Ik vind dat er niks mis is met Snoeks..
  Vind hem meestal goed commentaar geven!
  Wellicht dat ie dit WK soms uitglijder maakt, maar om hem nou nu af te schrijven…
  Frank en Jack blijven het leukst!

    /   Reply  / 
 10. Marja

  Achterlijk gezeur zeg! Leuk hoor iemand weg pesten! Slaat echt nergens op! En dan ook nog die Albert verlinde met zijn jengelige stem en die Johan Derksen waar de snottebellen nog in de snor hangen. Hoe durven ze op rtl4 reclame te maken om iemand te sarren met een website dat hij weg moet.
  Weet je wat echt top zou zijn? Dat je de finale niet gaat zien omdat frank commetaar geeft. Maar zo anti zijn we dan niet hè??
  Tjonge jonge, schandalige actie!

    /   Reply  / 
 11. Laila

  Wat een overdreven gezeik weer over die Snoeks! Zo makkelijk hé, iemand zo lekker anoniem afzeiken!

    /   Reply  / 
 12. Noor

  Hebben jullie nou je zin met het commentaar vanavond? Geef mij Frank Snoeks maar die heeft tenminste humor

    /   Reply  / 
 13. phansen

  Verlinde en Derksen. Zijn dat niet die excuushomo’s van de NL TV ???
  Verlinde: de grootste roddelrat van NL.
  Derksen: de grootste niksnutter met zijn voetbalgezemel van de NL TV

    /   Reply  / 
 14. maurice de Zwaan

  Tjongejonge….nederland weer hoor…als er maar wat te zeiken valt… Tuurlijk mag je een favoriet hebben, maar alleen maar afgeven en zelfs een “antie snoeks” hype van maken..???….flikker toch op en luister dan naar Jack….of zoals Marja hierboven zegt…” de finale niet kijken omdat Snoeks commentaar geeft”….

  Vroegah was alles beter zeker…… pffffff… doodziek van dit soort onzin….en helemaal van pisnicht Verlinde en zeiksnor Derksen

  Frank…… laat ze lullen……proficiat dat je de finale mag voorzien van commentaar en bij mij gaat de tv altijd een paar db harder met wedstrijden van Oranje…..dat voert de spanning wat op..:)
  Jij wordt de 1e nederlandse tv commentator die een winnend Nederlands elftal van het WK mag verslaan…………………………………………………………………………………….hoop ik

    /   Reply  / 
 15. Iemand

  Mensen, waar gaat dit over? Gaan we een beetje over the commentaar lopen zeuren. Zet dan gewoon het geluid uit, bekijk de wedstrijden op een andere zender of ga naar de radio luisteren! Maar om een site op te richten tegen Frank is gewoon zielig en levenloos. Laat dat soort types bij boulevard maar lullen…Laten we hopen dat Frank er geen gehoor aan geeft.

  Ik zo’n beetje met elke commentator wel leven en ik vind dat Frank het gewoon prima doet. Veel plezier bij de finale!

    /   Reply  / 
  1. Ikke

   Zeg Maurice de Zond, je hebt zeker niet goed geteld wahaahaha
   Flikker zelf op je heb je zeker laten pijpen door snoeks, lekker veel tandjes

     /   Reply  / 
 16. hanhollander

  Ik kijk altijd bij de Belg.Rustig commentaar en geen egotripperij.

    /   Reply  / 
  1. per schultz

   oh ja? welke belg dan, er zijn er 10 000 000

     /   Reply  / 
 17. Wesley

  ik vind Frank Snoeks juist de beste samen met Evert ten Napel,
  deze commetatoren leven erg mee .dat is nou juist iets waar alle anderen aan tekort doen.en wat Frank zei over dat in brazilie tv’s door de ramen gaan als ze verliezen en mensen erachter aan springen is juist erg lachen! deze commetatoren vertellen tenminste iets meer rondom het hele gebeuren.de andere commetatoren hebben het alleen maar over het spel zelf.ja het spel zelf zie ik zelf ook wel hoor meneer Johan Derksen!!! dus ik ben het zeker niet met Johan Derksen eens!!

    /   Reply  / 
 18. Bob

  Wat verschrikkelijk kinderachtig weer. Je moet niet op commentaar letten, je moet op het voetbal letten en het commentaar als ondersteuning zien, niet andersom! Dan ga je je ergeren aan iedereen die 90 minuten achter elkaar praat.

    /   Reply  / 
 19. Dana

  ‘Hierin worden twitteraars opgeroepen te laten horen dat ze zich irriteren aan Snoeks’.
  Psst, je bedoelt ergeren. En Frank Snoeks irriteert mensen. ;)

    /   Reply  / 
 20. henk westra

  alle commentatoren bij studio (ajax)sport zijn allemaal bagger gelukkig is zeik evert al weg nu de rest nog
  Geef mij maar Leo Oldenburger

    /   Reply  / 
 21. ron

  Snoeks is de allerbeste die we ooooiiiit gehad hebben, ga zo door Frank!!

    /   Reply  / 
 22. Jan van Engelen

  Frank Snoeks zal best een deskundige sportverslaggever zijn, maar als hij eenmaal begint te lullen komt hij niet meet stil. Hij vertelt je onder de wedstrijd nog de meisjesnaam van de schoonmoeder van de tweede vrouw van de linksachter van Ghana ?! en vergeet daarbij dat hij een wedstrijd van commentaar moet voorzien. Dus…opzouten of doen waarvoor je bent aangenomen.

    /   Reply  / 
 23. Sanchez

  Kunnen ze Theo Koomen niet even uit z’n graf halen? En dan Snoeks voor goed z’n muil snoeren….

    /   Reply  / 
 24. rob van wingerden

  Kan die Frank Snoeks niet met vakantie gestuurd worden,en nooit meer terug komen,ik krijg huilbuien van zijn commentaar.Wat een paardelul is die gozer,misschien is er nog een mogelijkheid dat hij Duitser kan worden

    /   Reply  / 
 25. Michel

  Ik vind het echt ZWAAR overdreven, die hetze tegen Frank Snoeks. Al jarenlang voorziet hij ons van het commentaar bij de wedstrijden en doet dat naar mijn idee met z’n volle overgave. Meestal pakken de wedstrijden die hij verslaat ook nog goed uit voor ons. Jeroen Grüter vind ik lang niet zo goed als Frank.
  Wat mij betreft zondag gewoon Frank Snoeks in de finale, en dan komt het allemaal goed!

    /   Reply  / 
 26. Baske

  Klaar met zeiken?? Gaan we over 25 minuten lekker kijken hoe nederland de wereldcup pakt!!!

    /   Reply  / 
  1. per schultz

   olé

     /   Reply  / 
   1. Linda

    ja, zo is het Spanje heeft verdient gewonnen, en Nederland heeft pech dat een paar van die jongens wesley/nigel de Jong/heitinga
    zich zo onsportief gedragen en de schuld geven aan de scheidsrechter( de scheidsrechter is zelfs te mild geweest voor Oranje.)

    Wesley geen beker als huwelijkskadootje voor je Yolanthe het draait niet alleen om jullie!
    Yolanthe is een juk voor wesley!

      /   Reply  / 
 27. DenHaagpauper

  Hij is dikke mongool hij is altijd tegen Heracles en de andere mindere clubs zoals Willem 2 met alle respect.

  Siemaaa

    /   Reply  / 
  1. C.W. Heuckeroth

   Weer wat nieuws, je noemt eerst iemand een dikke mongool, maar wel met alle respect…

     /   Reply  / 
 28. D. Schouten

  Het wordt tijd dat de Hr Snoeks ook met pensioen gaat! Door zijn oeverloos gelul weet hij de wedstrijden tot een minimum aan plezier te degraderen!! Zeg wie de bal heeft en houd verder je overbodig geleuter, dit zou een zegen voor neutrale toeschouwers zijn als deze man zwijgt!!
  D. SDchouten

    /   Reply  / 
  1. Marco

   Wat een zeikerd dat wijf van een Snoeks, wat kan die vent met zijn stomme gelul de wedstrijd verzieken.
   Kan die vent niet gewoon uit, zet een schaap neer, daar komt nog een beter gebla bla uit.
   Pfff… moedeloos word ik van dat wijf met dat gejank van hem.

     /   Reply  / 
 29. Karin Mous

  Ik geniet er altijd enorm van als er een wedstrijd is met de verslaggeving van Frank Snoeks. Hij is goed geïnformeerd, hartstochtelijk en bevlogen en zorgt hier en daar voor een komische noot. Zijn bijdrage aan de WK-finale maakte voor mij echt het verschil. Prima werk, Snoeks! Ga zo door!

    /   Reply  / 
 30. spanjaaaard

  T was echt een schande dat tijdens het wk finale de opmerking werd gemaakt van: er zullen wel allemaal catalanen in het spaanse elftal zitten want niemand zingt het volkslied mee.. WE HEBBEN GEEN TEKST IN T SPAANSE VOLKSLIED DAMN YOU.

    /   Reply  / 
 31. Sebastiaan

  Op zouten met die Frank Snoeks ik kijk nu Real tegen Ajax en ik irriteer me al mateloos aan dat gezwets en ballen likken van Real Madrid, ga lekker hotdogs voor het Bernabeau verkopen Snoeks!

    /   Reply  / 
 32. Marco

  Kan die man niet gewoon van de zender, wat een lul.
  Ik word gek van die man en dat negatieve gelul, ga lekker jezelf een depressie aanlullen.
  Misschien heeft Real nog wat geld in kas, kan je daar in dienst als likker.

    /   Reply  / 
 33. rene

  wat een verschrikkelijke ouwe hoer is die Snoeks.
  Ontsla die vent en neem een duitser

    /   Reply  / 
 34. Scherpmes

  Mij helemaal groen en geel ergeren aan die idioot van een Frans Snoeks die werkelijk zulke ongelofelijke onzin aan het uitkramen is als verslaggever van Barcalona versus Manchester United. Dat ze die lulhannes niet met een rol ducktape naar huis sturen !

    /   Reply  / 
 35. a.dallau

  Wat een zeikerd zeg die snoeks,sinds vanavond is puyol van barca
  in een keer zwart geworden.Gaan daar de centen van de publieke omroep naartoe,je gaat me toch niet vertellen dat hij er voor betaald wordt.Dit is voetbal onwaardig.

    /   Reply  / 
 36. Jan

  Wat een gezeur van die snoeks, heb na 10 minuten geluid van de tv uitgezet, het was niet om aan te horen, wat een oeverloos gezwam.
  Zal de dag prijzen als die met pensioen gaat of wat anders gaat doen.

    /   Reply  / 
 37. ger broertjes

  net als die andere frank die er ook maar van alles uitkraamt;’t zijn twee ouwe wijven; wat eenh geouwehoer , vreselijk

    /   Reply  / 
 38. alex

  ajax tegen real madrid was hy zeer slecht in zijn commentaar echt te erg voor woorden

    /   Reply  / 
 39. paul

  inderdaad heel heel erg,,wat kan zo’n vent een wedstrijd naar de haaien lullen..”de eerste 15 minuten heeft ajax van real gehad” en ” oh,kijk toch eens naar hun bamk zelfs die winnen nog van ajax” 560 miljoen in de min,geef dat aan fc volendam dan winnen ze ook alles,zielig dat hij dat niet kan en wil meenemen in z’n(commentaar)..

    /   Reply  / 
 40. Johnnie

  Hou je bek Frank Snoeks! Hou je waffel!!!!

    /   Reply  / 
 41. Johnnie

  HOU JE BEK MAN!!!!!! Je maakt me gek jij idioot met microfoon. LULHANNES!

    /   Reply  / 
 42. Pingback: Voetbalcommentatoren NOS in de verdediging | Zappen

 43. Sjaak

  IK vind cat Carlo eens moet proberen te presenteren

    /   Reply  / 
 44. Marga van As

  Met zijn gezwets verpest hij veel sportplezier.Kan hij niet bij Sport 1 terecht dan hoeven wij hem niet meer te horen op de publieke zenders.

    /   Reply  / 
 45. Bert is Gay

  Wat een klote ballenlikker die Frank Snoeks zit met een pik in zijn kont commentaar te geven.

    /   Reply  / 
 46. Meijes

  Die Snoeks is totaal niet geschikt voor voetbalwedstrijden. Voor de 10 km schaatsen is het een uitkomst.

    /   Reply  / 
 47. Sjaak

  Ik vindt Frank Snoek wel goed, maar Carlo is beter

    /   Reply  / 
 48. Erik

  Rampzalig SLECHTE commentator, irritante stem en je wordt moet van die

  verhaaltjes die die vertelt tijdens een wedstrijd.

    /   Reply  / 
 49. Dodge

  Wat een irritant mannetje die F Snoeks; misselijke stem en overboedig nietzeggende feitjes strooiend; kan zijn waffel niet houden, lijkt wel eenradiocommentator; zoe eens naar Folip Joos
  van Sporza moeten luisteren, die is 100 % beter.

    /   Reply  / 
 50. jan

  Frank snoeks is een mannetje met een huilering stemmetje dat grote inzin uitkraamt. vanavond tijdens Spanje-Frankrijk beweerde hij dat de Fransen een capine mee hadden waarbij het binnen enkele minuten van -60 naar -110 graden zou gaan. Daar gingen de spelers in om beter te kunnen slapen. Ja dus, heeeeeeel lang slapen.

    /   Reply  / 
 51. jappie

  bayern münchen – dortmund maar zonder geluid kijken. Liever geen geluid dan Frank Snoeks

    /   Reply  / 
 52. danny

  die f snoeks is een zeikerd…weg ermee!!!!!!!!!!!!!!
  en driessen ook bar slecht bij australie

    /   Reply  / 
 53. Onneh

  Deze man is gewoonweg TOP ! Hulde! Lkr wat extra info waardoor het totaal juist interessant blijft. Ga zo door…en nog een goede stem ook.

    /   Reply  / 
  1. S Ukkel

   O nee jij ben de sukkel hihihihhihih

     /   Reply  / 
 54. koos

  Frank Snoeks doet de finale… blub blub blub we gaan ten onder. Kijken naar België dus maar weer. Dat geldt trouwens ook voor de
  Tour de France, wat een Pipo’s zeg, die twee. Maar ja, al staat de hele woestijn vol met roependen, daar trekt de Omroepmaffia zich toch geen donder van aan.

    /   Reply  / 
 55. max de 1e

  Snoeks is praatziek
  Direct stoppen er mee nos!!

    /   Reply  / 
 56. c. bone

  Wat een vervelende klepzeiker is die vent!

    /   Reply  / 
 57. E

  Frans snoeks moet gewoon zijn mond houden en vis wedstijden verslaan samen met Philip Cooke

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>