AT 5-gezicht Aïcha Marghadi naar NOS Sportjournaal

De NOS haalt opnieuw een gezicht binnen van stadszender AT 5. Aïcha Marghadi gaat deel uitmaken van het presentatieteam van het Sportjournaal. Ze blijft daarnaast presenteren voor AT 5. De NOS deed voor het reguliere Journaal deze zomer al een beroep op Gülden Ilmaz voor enkele diensten.

Marghadi werkt sinds 2007 voor AT 5, daarvoor werkte ze al op een sportredactie. De andere gezichten van NOS Sport zijn Tom Egbers, Dione de Graaff, Jack van Gelder, Toine van Peperstraten, Henry Schut, Mart Smeets en Jeroen Stomphorst.

Zie ook:
- At 5-gezicht Gülden Ilmaz valt in bij NOS Journaal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “AT 5-gezicht Aïcha Marghadi naar NOS Sportjournaal

 1. seijejan

  Zo…Dat is bepaalt geen lelijke vrouw.

    /   Reply  / 
 2. Daniel D

  Een oude bekende
  Als de tv 2 richtingsverkeer had dan..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>