RTL 7 en Voetbal International verlengen contract

Voetbal International is nog tot in 2014 te zien op RTL 7. Dat verklapte presentator Johan Derksen gisteren in het KRO-programma Oog in Oog, meldt fansite Sigaarsnor. Het contract met de zender is voor een periode van drie jaar verlengd.

Marco Louwerens, de nieuwe programmadirecteur RTL 7: “VI is het gezicht van de zender en vaak het gesprek van de dag. De show is bij onze kijkers bijzonder populair en het aantal kijkers blijft groeien, zo bleek ook weer het afgelopen seizoen.”

Louwerens vervolgt: “Door de ongekende chemie tussen de drie heren stijgt een tafelgesprek uit tot elke week een spannende uitzending met voetbalnieuws en voetbalhumor. Dat is uniek in Nederland en zeker ook met het oog op het aankomende EK en WK verlengen wij graag opnieuw de contracten met de heren.”

Voetbal International is een paar jaar terug door Wilfred Genee en Johan Derksen van een dieptepunt opgebouwd tot een florerende en spraakmakende talkshow, niet in de laatste plaats door het gekissebis aan de gesprekstafel. Mogelijk komt er deze zomer weer een speciale variant, net zoals VI Oranje vorig jaar.

Zie ook:
- Vanavond terugkeer Hans Kraay Jr. in Voetbal International
- RTL 7 meldt kijkcijferrecord Voetbal International

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “RTL 7 en Voetbal International verlengen contract

 1. Bart

  De eerder genoemde Tour-de-France versie komt er niet, zie hem in ieder geval niet in de schema’s voor Juli staan.

    /   Reply  / 
  1. Mediatycoon

   waar haal je die informatie van die schema,s vandaan als ik zo vrij mag zijn, wordt dat op een site gepubliceerd?

     /   Reply  / 
    1. Mediatycoon

     kan je de url geven van die van de po?

       /   Reply  / 
    2. Alex Driessen

     o leuk voor het door geven van die site kan je ook die van sbs6 en de publieke omroep doorsturen?

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>