Mart Smeets krijgt ererondje bij NOS: Smeets Stories

Mart Smeets is bezig aan zijn laatste sportzomer voor de NOS. Tot zover geen nieuws. Maar de NOS laat zijn ‘mastodont’ niet zonder slag of stoot gaan. Smeets mag nog één keer excelleren op de Olympische Spelen, in aanloop naar dat evenement mag Mart Smeets een ererondje op Nederland 1. In de laatste week van juli is daar het vierdelige Smeets Stories te zien.

Vier werkdagen lang mag Smeets ‘s avonds zijn vier meest bijzondere sportverhalen nog eens vertellen, gelardeerd met archiefmateriaal en anekdotes. En volgend jaar zomer? Dan duikt Smeets vast weer ergens op.

Zie ook:
- Mart Smeets voert gesprekken met andere omroep
- Mart Smeets wilde nog niet weg bij NOS
- Mart Smeets neemt afscheid na Olympische Spelen 2012

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Mart Smeets krijgt ererondje bij NOS: Smeets Stories

 1. Bram Biester

  En terecht. Die man is briljant! Gisteravond was een geweldige uitzending van de Avondetappe. Rob Harmeling bejubelde hem bijna de hemel in, en Mart bleef daar redelijk bescheiden onder. Ondanks dat bijna de gehele uitzending over zijn held Lance ging, heeft-ie niet een keer gezegd dat ze van Armstrong af moesten blijven. Smeets verdedigde hem niet, hij bleef neutraal, zakenkundig heet zoiets. Erg knap!

    /   Reply  / 
 2. Altar

  Vraag aan Mart Smeets: Waarom zitten er eigenlijk geen negers in de Tour De France? Het is toch bekend dat het sportmensen bij uitstek zijn. Worden negers soms uit de Tour geboycot?

    /   Reply  / 
 3. Yvonne

  Iedereen mag zeggen wat men vindt over een persoon.
  Maar een man zoals dhr. Smeets in de sportwereld is er maar EEN !!
  En daar moeten we zuinig mee omgaan.
  Men hoeft maar een woord te zeggen en meneer Smeets weet waar het overgaat.
  Hij laat ook de waarde aan een sporter, groot of klein, negatief of positief, meneer Smeets blijft neutraal.
  Maar juigd net als wij als er iets gewonnen wordt. En verdrietig als het mis gaat.
  Als meneer Smeets stopt zal dat een gemis worden in de sportwereld.

  In een woord een Pracht Mens in de media.

    /   Reply  / 
 4. Gerry Bruins Slot

  Meneer Smeets,
  U bent met afstand de beste sportjournalist van Nederland ! Mag ik dat zeggen ? ja dat mag ik zeggen, ik ben een aan uw lippen hangende consument.U laat uw gasten altijd in hun haar waarde waar nodig bent u behulpzaam U verstaat de kunst uw gasten naar een niveau te brengen die ze van zichzelf waarschijnlijk niet hadden verwacht. Ik hoop niet dat de toekomst gaat komen van alleen maar carnevaleske programmas van bokkiespringende journalisten gebruikmakend van sitekicks die wekelijks te kijk worden gezet met hun tekortkomingen.Is het sportjounalistiek als je beledigd en prive mensen te kak zettend de toekomst van onze sportprogrammas ? Hulde meneer Smeets dat U niet schrijft met rancuneinkt of uw programma misbruikt om persoonlijke vetes te profileren. Het zou een groot gemis zijn als uw zendtijd werd gebruikt voor een volgend carneval programma zonder enig niveau gepresenteerd door mensen die nog niet eens uw veters zouden mogen strikken. Als kwaliteit niet meer een criteria is . Het is voor mij als consument onbegrijpelijk.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Mart Smeets doet ook Avondetappe bij 100ste Tour de France | Zappen

 6. wil van pinxteren

  Als je niet veel om wielrennen geeft,ga je er wel van houden als je naar het commentaar kijkt van Mart Smeets.
  Op de eerste plaats heeft hij er veel verstand van en met zijn spannende en vaak geestige verslag blijf je eenvoudig kijken.
  Mart niet ophouden hoor,ik ben zelf tien jaar ouder en werk ook nog steeds,dat houd je jong.
  Chapeau,Mart Smeets!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>