SBS ziet Jack van Gelder wel zitten voor Champions League

Nu SBS definitief het Champions League voetbal gaat uitzenden met ingang van het nieuwe seizoen, ontstaat er speculatie over welke poppetjes de zendergroep daar op gaat zetten. Hans kraaij Jr. en Jan Joost van Gangelen staan al onder contract, maar er is meer mankracht nodig. SBS-topman Peter de Mönnink geeft aan dat hij wel iets ziet in Jack van Gelder.

In RTL Late Night oppert Humberto Tan dat SBS-baas John de Mol vooral zijn oog zal laten vallen op commerciële jongens, namelijk de ploeg die hij ook in de begindagen van Talpa binnenhaalde: Humberto Tan en Wilfred Genee. Maar dat is zeker niet de enige keuze. “Bij de publieke omroep lopen ook geschikte presentatoren rond”, zegt de De Mönnink. Of dat om Jack van Gelder gaat? “Hij zou goed bij SBS passen.”

Met het Champions League voetbal kan SBS 24 avonden vullen. Dat is niet genoeg om iemand fulltime aan het werk te houden. “We zijn heel flexibel in ons personeelsbeleid”, zegt hij daarop, verwijzend naar Hans Kraaij jr, die ook bij Voetbal International en Fox Sports mag bijklussen.

Zie ook:
- SBS verwerft definitief Champions League
- ‘SBS betaalt 10 tot 15 miljoen voor Champions League’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>