Mart Smeets stopt met De Avondetappe

Mart Smeets keert in 2015 niet meer terug met De Avondetappe. Dat meldt RTL Boulevard. Hoewel het zomeravondprogramma de afgelopen jaren heel succesvol is geweest, kiest de NOS voor andere programmering rondom de Tour de France.

De collega’s van Mart zeggen het jammer te vinden dat het programma stopt, maar dat De Avondetappe zo met de personality Mart is verweven, dat het geen optie is om een vervanger/opvolger in te zetten. Hoe de NOS komende zomer dus bericht over de gebeurtenissen rondom het wielerevenement, blijft nog even ongewis. De Tour de France krijgt wel een Nederlands karakter door de start in Utrecht.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mart Smeets stopt met De Avondetappe

 1. Jacobus Sjerps

  Heel jammer dat er geen opvolger is van Mark Smeets; een commentaire van dezelfde allure et anthosia

    /   Reply  / 
 2. Jacobus Sjerps

  Heel jammer dat er geen opvolger is van Mart Smeets; een commentaire van dezelfde allure personaliteit et convictie die hij gaf. Zoals ik merk, zoals duizenden andere Nederlanders, dat het programma actueel geen motivatie geeft voor een evenement zoals de tour de France.
  De tour de France is bekeken door meer dan 200 landen.
  Deze sport moet gebracht worden via de media volgens de kenmerken van Mark Smeets.
  Maar vooral niet door een geglobaliseerde manier van optreden, zoals gisteravond te zien was. De inhoud is te oppervlakkig en saai. De locatie van de uitzending moet
  aangepast zijn (zoals Mart Smeets) aan de plaats van de huidige etappe,

  Graag een voorspoedige reactie op mijn brief,

  Het is ook jullie belang voor de kijkcijfers

  Jaap Sjerps

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>