WK Darts bij RTL 7: Nieuwe zege Michael van Gerwen?

RTL 7 heeft de afgelopen twee jaar goede zaken gedaan met het darten. Niet in de laatste plaats door Michael van Gerwen, die nieuw elan bracht in de kroegsport in Nederland. Vanavond begint het WK Darts, waar we tot in januari zoet mee zijn. RTL 7 heeft ook dit seizoen de uitzendrechten in handen.

Het WK Darts speelt zich af in de Alexandra Palace in Londen, dat in 2012 ook het onderkomen was voor het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen.

Het toernooi wordt alleen onderbroken op de feestdagen op 24, 25, 26 en 31 december en werkt vervolgens in het nieuwe jaar toe naar de finale op zondag 4 januari. Vanuit alle windstreken komen de in totaal 72 darters die voor de allerhoogste podiumplaats gaan. Er doen negen Nederlanders mee: Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Christian Kist, Benito van de Pas, Ron Meulenkamp, Jermaine Wattimena en Ryan de Vreede én titelverdediger Michael van Gerwen van de partij zijn.

WK Darts, 20.00 uur, RTL 7

1 Reacties // Reageer

One thought on “WK Darts bij RTL 7: Nieuwe zege Michael van Gerwen?

  1. otto

    Barneveld moet nugewoon eens gaan winnen,punt uit
    Voor mij is hij de BESTE DARTER ,maar hij moet die laaste ronde even rustige zijn ,

    DUS BARNY GA DE VOOR

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>