NPO1 ruimt programmering in voor kwalificatieduel Oranje

Vanavond even geen ‘t Schaep Ahoy, De Kwis of Dat Ding van Tante Es op NPO1, en zelfs geen Acht Uur Journaal. De programmering is volledig ingeruimd voor de kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Turkije. Na de verliespartijen tegen de koplopers Tsjechië en IJsland is het voor Oranje zaak de aansluiting te houden met de leiders in de poule. En dat zou wel eens in torenhoge kijkcijfers kunnen resulteren.

De rechtstreekse uitzending wordt van commentaar voorzien door Jeroen Grueter. Tom Egbers presenteert vanuit de studio, Jack van Gelder staat met Pierre van Hooijdonk langs de lijn. Bert van Marwijk en Youri Mulder nemen de analyse voor hun rekening. Na afloop van Nederland-Turkije volgen in het NOS EK Journaal op NPO1 samenvattingen van de andere kwalificatieduels.

Nederland – Turkije, vanaf 20.00 uur, NOS (NPO1)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “NPO1 ruimt programmering in voor kwalificatieduel Oranje

 1. David

  Wat heeft de NPO toch een dwangmatige manier om NPO1 de grootste te houden. Zelfs een kwalificatieduelletje (en ja het is een belangrijke, dat weet ik) zorgt ervoor dat het instituut ’8 uur Journaal’ verbannen wordt.

  Dit duel kon natuurlijk net zo goed op NPO3. Maar nee, alles wat een beetje scoort wordt allemaal overgeheveld naar NPO1. Dat (vooral) NPO3 werkelijk niets meer voorstelt, dat zal ze een zorg zijn.

    /   Reply  / 
 2. edwin

  NPO3 doet het juist heel erg goed deze maand.

    /   Reply  / 
 3. P.Rullenbak

  Niet nieuw, maar de staats tv doet alles voor de kijkcijfers! Hoezo niet commercieel, haha

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>