Andere Tijden Sport: Kluivert en de Tranen van de Champions League

Liefhebbers van sportgeschiedenis komen de komende weken aan hun trekken met Andere Tijden Sport, waarvoor VPRO en NOS samenwerken voor een reeks mini-documentaires. De omroepen trappen af met Kluivert en de Tranen van de Champions League, over het Ajax van 1995.

Aan de hand van ‘wonderkind’ Patrick Kluivert winnen de Amsterdammers als voorlopig laatste Nederlandse club de Champions League. Behalve Kluivert, gaan ook onder anderen aanvoerder Danny Blind, Jari Litmanen en Ronald de Boer terug naar dat memorabele moment in de vaderlandse voetbalgeschiedenis.

Andere Tijden Sport, 22.10 uur, VPRO/NOS (NPO1)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Andere Tijden Sport: Kluivert en de Tranen van de Champions League

  1. Bjornrdam

    Kennen beter een uitzending maken over het dodelijk ongeluk wat ie veroorzaakt heeft en dat ie geen excuses heeft aangeboden aan die familie van het slachtoffer. Kansloos figuur die kluivert.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>