Laatste keer Champions League finale bij NOS

Voetballiefhebbers kijken er naar uit: de grote finale van de Champions League 2014/15. In het Olympiastadion ontmoeten vanavond de teams van Juventus en FC Barcelona elkaar. De NOS prikt zoals altijd de wedstrijd live door op NPO3, zij het dit keer voor het laatst. Na de zomer verhuist de competitie naar SBS 6. Jeroen Elshoff verzorgt het commentaar.

Voor Elshoff is het zijn debuut als commentator van de finale. Hij is sinds 1 augustus 2008 als voetbalcommentator in dienst van de NOS. Behalve Eredivisie- en Champions League-wedstrijden, staan op zijn cv ook de wereldkampioenschappen voetbal van 2010 en 2014 en het EK voetbal van 2012.

Presentator Jack van Gelder krijgt in de studio in Hilversum gezelschap van analisten Co Adriaanse en Youri Mulder, terwijl Tom Egbers aan de rand van het veld in Berlijn wordt geflankeerd door Bert van Marwijk.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>