Dione presentatieduo met Gert van ‘t Hof voor Tour de France

De NOS komt deze zomer met Studio Tour, de opvolger van De Avondetappe. Dit wordt gepresenteerd dor Dione de Graaff en Gert van ‘t Hof. Samen lunchen zit er niet in, want Dione maakt het programma vanuit Frankrijk terwijl Gert in Hilversum blijft. Studio Tour gaat in juli op zender.

In december maakte de NOS overigens nog melding dat Dione een duo zou vormen met Henry Schut voor de Tour, daar wijkt de omroep nu van af. De belofte dat Mart Smeets aan het wielerprogramma verbonden blijft met een historische rubriek, wordt wel nagekomen.

Wat de NOS vertelt over Studio Tour: “Vanuit Hilversum wordt veelvuldig geschakeld met de equipe in La France, die behalve kopvrouw De Graaff, wordt bemand door ‘razende reporter’ Jeroen Stekelenburg en verslaggever Han Kock. Dagelijks is een van de ‘wegkapiteins’ – Theo Bos, Michiel Elijzen, Rob Harmeling, Karsten Kroon, Henk Lubberding, Niki Terpstra en Marijn de Vries (zie foto) – te gast bij Gert van ’t Hof om de Tour mee te beleven en uit te leggen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>