WK Beachvolleybal te volgen via NOS Studio Sport

Het WK Beachvolleybal is in Nederland neergestreken. Op vier plaatsen in het land (Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam) strijden 48 mannenteams en 48 vrouwenteams om de wereldtitel. De NOS doet verslag van het evenement met een dagelijkse uitzending op NPO3.

Dat betekent dagelijks in ieder geval altijd één live wedstrijd met een Nederlands koppel, plus een samenvatting van andere die dag gespeelde duels.

De presentatie is gedurende het hele toernooi in handen van Jeroen Stomphorst, die aan de rand van het veld dagelijks één of twee gasten ontvangt. En Erben Wennemars gaat de hele week op pad als special reporter om op z’n kenmerkende en originele ‘Erben-wijze’ verslag te doen van het toernooi. Vaste volleybalcommentator Maarten Tip verzorgt het commentaar bij de beelden.

Studio Sport, 19.30 uur, NOS (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>