EK2016: Eerste Studio France op NPO1

Normaal gesproken zijn rond deze tijd hele straten oranje gekleurd, gaan de wuppies gretig over de toonbank en overspoelen de voetbalhits de charts. Maar Nederland heeft zich niet geplaatst voor het EK Voetbal en dus is er geen oranjegekte. Maar ook zonder het Nederlands elftal verzorgt de NOS programma’s rondom het evenement. Vanaf vanavond is dagelijks Studio France te zien op NPO1.

In Studio France laten Henry Schut en sidekicks Hugo Borst en Rafael van der Vaart samen met andere gasten hun licht schijnen over ‘the match of the day’. Teckel Messi is opnieuw van de partij, want bij het vorige WK heeft hij heel veel harten gestolen. Studio France is normaalgesproken om 20.30 uur te zien, maar vanavond is een extra-lange editie te zien vanaf 19.00 uur.

De NOS laat alle 51 duels van dit EK Voetbal live zien, waarbij speciale aandacht is voor de Zuiderburen. Want de Belgen horen niet alleen bij de favorieten, ze spelen ook nog eens in een zeer boeiende poule en veel spelers genoten hun voetbalopleiding in Nederland.

Studio France, 19.00 uur, NOS (NPO1)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “EK2016: Eerste Studio France op NPO1

 1. Sven

  Gelukkig is er voor ons 2x in de week (vrijdag en maandag 19:30-21:00 uur) Voetbal Inside op RTL7 voor een relativerende blik op de hedendaagse overschatte en overbetaalde spelers. Een paar uitzonderingen daargelaten (Zlatan,Pogba,Inesta,Reus,De Bruijne)!

    /   Reply  / 
 2. Sandy

  Matig hoor, die Van der Vaart. uitstraling van een schoenzool en er komt niks uit. Daniel de Ridder maar als side-kick?

    /   Reply  / 
 3. Chantal

  Van wie is die teckel?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>