Bridget ontevreden bij nieuwe werkgever

Binnen een week na de lancering van Talpa is er onenigheid binnen de club. Bridget Maasland vindt het niet eerlijk dat ze voorlopig niet bij NSE mag aanschuiven, zo meldt De Volkskrant.

Vanaf het begin is gezegd dat het actualiteitenprogramma door Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland gepresenteerd zou worden. Aanvankelijk was het ‘t idee om Bridget vanaf september te laten rouleren met Beau, die aangaf niet elke dag te willen werken. Daarvoor is zelfs nog Max Westerman aangetrokken. Nu meldt Bridget dat ze ‘aan het lijntje gehouden wordt’ en misschien pas vanaf januari aan de slag mag met NSE. Talpa vindt dat de presentatrice het al druk genoeg heeft.

Ik heb Bridget altijd gekend als een pittig vrouwtje met een sterke wil. Het zou me niet verbazen als dit meningsverschil genoeg reden voor haar is om op te stappen. Tot het einde van het jaar zit ze toch nog bij BNN, mogelijk kan ze daar dan alsnog haar contract verlengen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>