Ja hoor, het hoge woord is er uit!

Wekenlang ontkenden ze het. "Ik reed laatst langs het pand van SBS en er stond geen bordje ‘te koop’", zei John de Mol bijdehand in de pers naar aanleiding van de overnamegeruchten.

Nu beweert zijn Talpa toch anders. De mediamagnaat is wel degelijk geïnteresseerd om de Nederlandse zenders van SBS Broadcasting over te nemen. De Mol praat met twee Amerikaanse bedrijven om te kijken of de overname haalbaar is.

SBS 6, Net 5 en Veronica draaien al jarenlang verlies. Met de komst van Talpa worden de reclame-inkomsten opnieuw verdeeld met mogelijk nog minder inkomsten voor SBS Broadcasting. Een overname van de Nederlandse tak zal ongetwijfeld het opheffen van een zender betekenen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>