Het Blok vs De Bouw

Het getuigt van lef van Talpa om het nieuwe klusprogramma De Bouw lijnrecht tegenover de succesformule Het Blok van Net 5 te programmeren. Vanavond beleven beide programma’s de aftrap.

Het Blok bleek vorig jaar een doorslaand succes, het programma trok wekelijks rond de miljoen kijkers. De teleurstelling was zowel bij de klussers als het publiek groot toen bleek dat alle noeste arbeid nagenoeg voor niets was geweest; de opgeknapte panden leverden genoeg op om quitte te spelen in de meeste gevallen. Evengoed stonden de kandidaten voor een nieuw seizoen in de rij om mee te doen.

In De Bouw werken tien stellen aan een droomvilla, maar slechts een stel kan er daadwerkelijk gaan wonen.

De Bouw, 20.30 uur, Talpa / Het Blok, 20.30 uur, Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het Blok vs De Bouw

 1. Roland

  Herman, volgens mij heeft de RVU niet eens een eigen categorie. Maar ehh, vorige week heb ik op zondagavond een buitengewoon interessant programma gezien over Baucuse zijn kookinperium en net – weer zondagavond – een buitengewoon boeiend programma over Bram Vermeulen. Hoe ken dat? Doen die niet mee bij jou?

    /   Reply  / 
 2. Herman

  Ha Roland,
  Dat van de RVU klopt, alleen de omroepen die vaker (of waarvan ik meerdere berichten verwacht) krijgen een categorie om het overzichtelijk te houden. anders komt er zo’n hele waslijst met omroepen, daar word je niet goed van!
  Betreft je andere opmerking: bedankt voor de tip, ik zal mezelf volgende week voor de buis nestelen om eens te kijken. Tja, ik kan natuurlijk niet alle kanalen tegelijk zien.
  groet, herman

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>