Vanavond ontknoping kopieerwedstrijd In De Huid Van

Na zes weken voorrondes is vanavond de finale van In De Huid Van, voorheen bekend als De Soundmixshow. Het belooft een spannende finale te worden, want de geleverde kwaliteit was hoog. Tegelijkertijd was de muziekkeuze van de kandidaten (of natuurlijk de makers van het programma) wat braaf; het zijn vooral de geijkte Top 40-artiesten die worden vertolkt.

Twaalf deelnemers kruipen vanavond in de huid van Alicia Keys, Kane, U2, Ilse de Lange, Norah Jones, Joe Cocker, Cher, Anouk, Janis Joplin, Frans Bauer, LeAnn Rimes en Joss Stone. In de jury heeft Hennie Huisman zitting genomen. Big Brother is er ook bij betrokken; presentator Winston Gerschtanowitz zal de bewoners een muziekquiz voorleggen.Voor Gerschtanowitz was het de tweede keer dat hij solo een groot
programma mocht presenteren, na Avro’s Sterrenjacht. Hij viel daarbij
niet in de valkuil door een imitatie van Hennie Huisman te verrichten,
Gerschtanowitz drukte duidelijk zijn eigen stempel op het programma.
Toch ontbrak het, vind ik, vaak aan sfeer, al kan dat ook komen door de
snelle montage. Mogelijk spettert hij vanavond in de live-uitzending
wel?

In De Huid Van, 20.30 uur, Talpa

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanavond ontknoping kopieerwedstrijd In De Huid Van

  1. roween

    Cher was goed maar alicia was beter die hadmeoten winnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>