Rolf Wouters wijkt voor zoon Ron Brandsteder

Superbal, het spektakelprogramma van Eyeworks op Talpa, is niet geslaagd. Onlangs kondigde Talpa al aan ‘bijna de laatste uitzending’ op de buis te vertonen, al liet de zender toen in het midden of het om een winterstop of een definitief einde zou gaan. Het is dat laatste geworden, meldt Talpatien.
De Sponsor Loterij bouwt een ander programma om de wekelijkse trekking
heen. De presentatie ligt hierbij niet in handen van Rolf Wouters, maar
Rick Brandsteder. Inderdaad, de zoon van. Het programma gaat
Sponsorloterij: Surpriseshow heten en is vanaf zondag 29 januari te zien.

Dat betekent overigens niet dat Talpa Rolf Wouters werkloos thuis laat zitten. Hij komt binnenkort terug met het multimediale De Hunt, een programma dat al eerder op televisie te zien is geweest. Toen was het echter niet het succes dat het zou moeten zijn. Talpa hoopt dat dit nu wel het geval is, doordat Nederland steeds mobiel-multimedialer is geworden.

Zie ook:
- Trekt Talpa de stekker uit Superbal?
- Talpa blaast Rolf Wouters’ deHunt nieuw leven in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>