Beau weet zeker dat NSE succes wordt

Wanneer het komt, weet hij niet. Maar dat het succes voor Talpa’s actualiteitenrubriek NSE komt, weet Beau van Erven Dorens. Dat schrijft hij op zijn weblog. "NSE heeft nog niet het succes wat ik dacht dat het tegen deze tijd zou
hebben. Ik vind dat jammer, vooral voor de redactie, allemaal leuke,
slimme, jonge mensen, die zich hier al maanden uit de naad werken om
een nieuwe vorm van nieuws te maken." Volgens de oud-Boulevard-presentator is de redactie daar inmiddels in geslaagd. Want Van Erven Dorens vindt dat er ‘steeds betere, completere en leukere programma’s’ worden gemaakt.

"Het succes komt, maar hoe lang duurt het nog?", vraagt hij zich wanhopig af. En vervolgens: "Intussen ruiken de wolven hun kansen. De gulpenruikers. Ze komen uit
hun holen en grotten, met in hun handen oude rekeningen die vereffend
moeten worden, en ook nieuwe rekeningen die ze alvast presenteren,
omdat dat nou eenmaal bij het beest hoort."

John de Mol zou NSE nog tot augustus de kans geven om uit te groeien tot een succes. Het programma scoort dagelijks tussen de 100.000 en 200.000 kijkers. Vorige week maakte Inge Ipenburg bekend op te stappen als entertainment-deskundige, waardoor Harmke Pijpers alleen achterblijft voor dat onderdeel. Het is nog onduidelijk of zij versterkt wordt, of het entertainment-nieuws tot twee dagen wordt teruggebracht of zelfs helemaal verdwijnt. Dat laatste zou een optie zijn doordat Evert Santegoeds straks een dagelijkse roddelrubriek op Talpa begint.

Zie ook:
- Talpa worstelt met entertainment-nieuws in NSE; Inge Ipenburg stapt op
- Roddelrubriek Talpa moet als opener gras voor de voeten van Boulevard wegmaaien
- De Talpa-programma’s in de gevarenzone
- Beau: "Achter de schermen sloegen Albert en ik elkaar soms de hersens in"

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beau weet zeker dat NSE succes wordt

  1. simon

    Er komt vandaag (3 jan.) een nieuwe entertainment-deskundige. Dat meldt Beau gisteren in NSE. Hij maakte de naam nog niet bekend. Misschien wel Evert Santegoeds…

      /   Reply  / 
  2. erika

    Hoi ik ben Erika en ik ben op zoek naar een e-mail adres van arnoud oerlemans, omdat ik graag iets aan hem wil vertellen dat naar mijn idee zou kunnen bijdragen aan een iets beter gebeuren op tv dan er op dit moment is. Ik geloof dat er vele mensen zijn die zich behoorlijk irriteren aan het progamma wat er op dit moment wordt aangeboden. Het zijn herhalingen of slechte progamma’s van nederlandse makelij waarbij ik het idee heb dat we met zijn alle erg dom zijn. Ik denk niet dat ik het beter kan maar heb het idee dat een nederlandse Oprah geen kwaad kan. En het zou niet verkeerd zijn wanneer zoiemand gezocht wordt in de lokale gemeenschap en niet de vrouw is van een bekende nederlander. Want dat hebben we al gezien.IK wil niet zeggen dat ik geschikt zou zijn maar slechter als er nu is ben ik zeker niet. Overigens ben ik gek op Beau maar vindt zijn dames tijdens nse verschrikkelijk!!! Waar komt dat vandaan, ik geloof dat er toch meer talent dan dat in Hilversum loopt??? groetjes Erika

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>