Santegoeds toch naar Talpa’s NSE

Evert Santegoeds hopt van roddelrubriek naar roddelrubriek bij Talpa. Nadat hij eerder het middagmagazine Thuis wekelijks van entertainment-nieuws voorzag, is de Privé-hoofdredacteur vandaag bij NSE aangeschoven. Dat terwijl Santegoeds eigenlijk vanaf 16 januari met zijn eigen programma Entertainment Live zou komen.
Bij NSE is vorige week een gat gevallen, nadat Inge Ipenburg aangaf niet langer haar kostbare tijd aan entertainment-nieuws te willen besteden. Daardoor kwam Harmke Pijpers er alleen voor te staan, en was er nog een deskundige nodig om NSE vijf dagen per week te voorzien van roddelnieuws.

Aanvankelijk had Santegoeds er weinig trek in om zich bij het zeer matig scorende NSE te voegen. Maar blijkbaar is hij toch gezwicht. Het is onduidelijk of het hier om een tijdelijke invulling gaat, en Santegoeds vanaf 16 januari gewoon zijn eigen programma gaat presenteren, of dat deze nieuwe rubriek is komen te vervallen.

Zie ook:
- Talpa worstelt met entertainment-nieuws in NSE; Inge Ipenburg stapt op
- Roddelrubriek Talpa moet als opener gras voor de voeten van Boulevard wegmaaien
- Talpa bindt opnieuw strijd aan met Boulevard

1 Reacties // Reageer

One thought on “Santegoeds toch naar Talpa’s NSE

  1. erwin

    ze kunnen net zo goed direct stoppen met NSE, als iemand op 20.00 (show)nieuws wil zien, kijkt men wel naar het NOS-journaal of naar Shownieuws op SBS6. Ook met een (comedy)serie moet je niet om 20.00 uur komen, want daar is al concurrentie van gtst, flodder en sex and the city. Bedenk daarom gewoon iets waar veel mensen interesse in kunnen hebben, iets van sport of ehm iets van frans bauer ofzo..misschien dat je dan wat meer mensen om 20.00 uur weet te boeien, dan kun je automatisch ook meer kijkers verwachten voor de programma’s na 20.30uur. maargoed..het is natuurlijk erg moeilijk om de vaste kijkers van gtst en het journaal weg te plukken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>