Programma Santegoeds op Talpa opnieuw uitgesteld: personeelsprobleem?

De eerste uitzenddatum van het programma Entertainment Live is opnieuw uitgesteld. Talpa gaat er nu vanuit dat het debuut op 27 februari is, meldt Talpatien. Eerder was dit nog 16 januari, volgens de voorlaatste berichtgeving 6 februari. Het lijkt er op dat Talpa moeite heeft om personeel voor het programma van Evert Santegoeds te vinden, want op de website van de zender staan liefst vijf vacatures voor Entertainment Live.
Santegoeds zal zo lang aanschuiven bij NSE als showbiz-deskundige, waarmee hij het gat opvult van Inge Ipenburg. Volgens de laatste berichten zou zij nog vervangen moeten worden, al gaat eveneens een sterk gerucht dat het entertainment-nieuws sneuvelt in de nieuwe opzet van NSE.

Arme Santegoeds. Hij moest alle nieuwtjes voor de neus van RTL Boulevard wegkapen en meteen de avond openen voor Talpa. Maar dat is nu dus al twee keer uitgesteld. Hoe was dat spreekwoord ook al weer, iets met uitstel en afstel…

Zie ook:
- Santegoeds toch naar Talpa’s NSE
- Talpa worstelt met entertainment-nieuws in NSE; Inge Ipenburg stapt op
- Roddelrubriek Talpa moet als opener gras voor de voeten van Boulevard wegmaaien

1 Reacties // Reageer

One thought on “Programma Santegoeds op Talpa opnieuw uitgesteld: personeelsprobleem?

  1. !

    Jammer, want ik word echt helemaal gek van die homevideo’s in de vooravond!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>