Talpa geruchtenhoekje: NSE, Kim Holland en Charles Groenhuijsen

D’r wordt weer flink gelekt bij Talpa. Terwijl er achter de schermen druk onderhandeld wordt over programma’s als NSE en de reality-show van Kim Holland, liggen de gesprekken al min of meer op straat. RTL Boulevard weet zaken te onthullen over de toekomst van deze programma’s, Zappen.blog.nl kan melden dat er inmiddels een gesprek is geweest tussen NSE-hoofdredacteur Mark Koster en ex-Nos-correspondent Charles Groenhuijsen.
Koster flirtte in de media al met Charles Groenhuijsen, hij zag in hem de ultieme anchorman voor het actualiteitenprogramma NSE. Koster zou de voicemail van Groenhuijsen hebben ingesproken, maar de journalist ontkende dit in de media. Toch melden bronnen ons dat er onlangs een gesprek heeft plaatsgevonden tussen de twee. Groenhuijsen heeft er geen trek in om het programma dagelijks te presenteren, wel wordt onderzocht of Groenhuijsen reportages vanuit Washington kan maken voor NSE.

Dat sluit goed aan bij het laatste nieuws van Albert Verlinde. De Boulevard-deskundige zei vanavond dat NSE danwel verdwijnt of ingrijpend veranderd. Als anchorman is Bridget Maasland weer in de picture gekomen, het was de bedoeling dat zij het programma van begin af aan met Beau van Erven Dorens zou presenteren. Nu zouden zij elkaar alsnog gaan afwisselen, Jort Kelder zou zijn presentatorschap neerleggen. Daarnaast verdwijnt de entertainmentrubriek, aldus Verlinde.

John de Mol zei vorige week in een interview met Broadcast Magazine dat hij blijft geloven in NSE. Zelfs al zou het programma verdwijnen, dan komt het zeker terug, quootte het vaktijdschrift. Tussen de regels door valt daaruit op te maken dat NSE tijdelijk van de buis verdwijnt om in opgepoetste versie later weer terug te keren.

RTL Boulevard heeft ook contact gehad met Kim Holland, de diva wier programma door Talpa van de buis is gehaald omdat het niet aansluit bij het imago dat de zender beoogt te zijn. Holland is er van overtuigd dat Op Z’n Hollands terugkeert in een nieuwe montage. Volgens Talpa is dat nog allerminst zeker. Verlinde stelde dat het mogelijk een kans krijgt als dvd of als serie exclusief voor de website van Talpa.

Er gebeurt dus nog genoeg in Laren. Nieuwe updates lees je hier natuurlijk.

Zie ook:
- Talpa is nog niet van Kim Holland af
- Talpa vindt reality-serie Kim Holland te vulgair
- De grenzeloze ambities van John de Mol
- Talpa slijmt bij Groenhuijsen, maar journalist ontkent onderhandelingen
- Beau weet zeker dat NSE succes wordt
- Bridget ontevreden bij nieuwe werkgever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>