Linda de Mol druk met Nederland 3-comedy Divorce

Linda de Mol is, als het even meezit, weer met een programma bij de publieke omroep te zien. Het gaat om de serie Divorce, waar Nederland 3 een ontwikkelingsbudget voor heeft gegeven. De drama-afdeling van Talpa maakt nu een pilot van de serie.

Linda in RTL Boulevard: “Ik had een idee voor een serie zomaar op een middag op papier gezet en daar zijn ze bij Nederland 3 in geïnteresseerd. We mogen er een beginnetje mee maken.”

Ze vervolgt: “Het moet wel iets zijn waar ik affiniteit mee heb, anders lukt het niet. De serie gaat over scheiden. Nou, daar heb ik genoeg ervaring mee. Ze zijn enthousiast.”

Het verkoopverhaal lijkt erg veel op dat van Gooische Vrouwen. Daar had Linda de hoofdlijnen van op een A4′tje gepend, ging daarmee naar de grote bazen van de zender Talpa die groen licht gaven. Dat resulteerde toen in één van de meest succesvolle Nederlandse series ooit.

Linda is onlangs aan de slag gegaan bij de drama-afdeling, samen met Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman. Bij die afdeling wordt ook gewerkt aan een Nederlandse versie van Everybody Loves Raymond. Linda daarover: “We gaan een comedyserie maken waar ik zelf een rol in ga spelen.

Zie ook:
- Talpa Fictie werkt aan remake Everybody Loves Raymond
- Linda de Mol begint dramabedrijf

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Linda de Mol druk met Nederland 3-comedy Divorce

 1. B.K.

  Volgens mij klopt dit niet helemaal. Ze zegt letterlijk: ‘We gaan een comedyserie maken waar ik zelf EEN rol in ga spelen. EN ik had een idee voor een serie zomaar op een middag op papier gezet en daar zijn ze bij Nederland 3 in geinteresseerd.’

  Volgens mij gaat het dus om twee series. Een serie waar ze zelf in gaat spelen en een serie over scheiden op Nederland 3. Zou toch ook raar zijn als ze ineens weer bij Nederland 3 te zien is in een serie?

    /   Reply  / 
 2. Flippo

  Volgens mij heeft ze inderdaad niet gezegd dat ze een rol gaat spelen in de serie van Nederland 3.

  Waarom wil je toch zo graag dat ze weer naar de PO gaat?

    /   Reply  / 
  1. Herman Roggeveen Auteur

   Linda mag van mij doen wat ze wil, bij RTL, SBS, de publieken of een digitale zender. Maar het is op zijn minst opmerkelijk als een boegbeeld van een commerciële zender opeens bij de publieken is te zien in een dramaserie.

     /   Reply  / 
   1. Martijn

    Zij komt niet in deze serie terecht Herman. Bekijk het fragment nog maar eens van boulevard

      /   Reply  / 
   2. Flippo

    Maar dat is niet zo, kijk het interview nog maar eens terug.

      /   Reply  / 
 3. vinn

  Linda is toch ook ‘actrice’ die zijn niet exclusief aan een zender verbonden.. Katja Schuurman presenteert op net5 en dan zou het toch niet betekenen dat ze niet in een serie van rtl zou moge

    /   Reply  / 
 4. mike

  Ze had het inderdaad over 2 series. In de serie die ze voor RTL gaat maken zal ze zelf gaan spelen en in de serie voor Nederland 3 zal ze zelf niet gaan spelen maar het verhaal bedenken.

    /   Reply  / 
 5. Martijn

  Klopt inderdaad. De serie waar zij in gaat meespelen is een andere dan degene die ze voor ned3 aan het ontwikkelen zijn.

    /   Reply  / 
 6. Chantal

  Linda de Mol is duidelijk iemand die niet alleen goede ideeen heeft, maar ze ook concreet kan uitwerken (Gooische Vrouwen, haar blad).Als dit net zo leuk wordt als Gooische Vrouwen, dan ben ik zeker benieuwd.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>